Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Varşovia-Chopin cu Skyscanner

sixt
eury
alam
avis
nanl
thrf

Închirieri auto la Aeroportul Chopin Varșovia

Toate datele sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești un city-break în capitala Poloniei sau o vacanță prelungită în regiunea Mazovia, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Chopin Varșovia.

Unde se poate închiria o mașină în Aeroportul Chopin Varșovia

În zona de sosiri a aeroportului se află birourile celor mai cunoscute companii de închirieri auto: Avis, Budget, Thrifty, Europcar, Express, Hertz, Sixt și Panek. Rezervările pot fi făcute și online pentru a economis timp și bani.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Chopin Varșovia

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. Există mai multe stații de alimentare în jurul aeroportului. Pe aleea Krakowska există două benzinării, o stație BP la nord pe partea dreaptă și o stație Shell la sud, pe partea stângă.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Aeroportul este bine conectat la drumurile din regiune, iar șoselele sunt bine întreținute și semnalizate. În apropierea aeroportului se află autostrada S2, care face parte din drumul european E30.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la principalele orașe din apropierea Aeroportului Chopin Varșovia.

Varșovia

Situată pe malul fluviului Vistula, capitala Poloniei este o metropolă încărcată de istorie. Pe lângă acest aspect, Varșovia are o viață culturală vibrantă, iar numeroasele parcuri și spații verzi fac din acest oraș locul perfect pentru câteva zile de vacanță.
Capitala se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează aproximativ 20 de minute. La ieșirea din aeroport, virează stânga pe Zwirki i Wigury, apoi intră pe drumul DW634 pentru a ajunge la destinație. În Varșovia există numeroase spații special amenajate pentru a parca, cât și locuri pe stradă. Majoritatea locurilor de parcare pe stradă sunt fără taxă între orele 18 și 8 dimineața și la sfârșit de săptămână.

Pruszcow

Pruszcow se află pe malul râului Utata și este un oraș ideal pentru cei care doresc să facă sport, aici găsindu-se nenumărate centre recreaționale. Orașul este un puternic centru industrial, iar o plimbare la Muzeul Industriei Miniere Vechi și Metalurgiei poate demonstra acest lucru.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 15 minute pe autostrada S2. În oraș există mai multe spații pentru parcare, dar și unele hoteluri oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Torun

Situat pe malul fluviului și având cele mai multe clădiri gotice din Polonia, Torun emană un aer fermecător. Este un oraș împânzit de obiective turistice culturale, iar fortăreața Torun sau Observatorul Astronomic sunt doar câteva dintre ele. Torun este locul perfect pentru câteva zile de vacanță în familie, dar și pentru petrecăreți. Orașul vechi nu doarme niciodată, iar barurile și localurile sunt deschise până spre dimineață.
Drumul de la aeroport durează puțin peste 2 ore. De la aeroport intri pe autostrada A2 Wolnosci, apoi la stânga pe autostrada A1 Bursztynowa până la destinație. Există mai multe locuri special amenajate pentru a parca mașina, iar tarifele diferă în funcție de zona de staționare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.