Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Wick cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul John O’Groats Wick

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 iulie 2015

Fie că plănuiești o vizită în Wick sau un concediu prelungit în nordul Scoției, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul John O’Groats Wick.

Unde poți închiria o mașină în Aeroportul Wick

Închirierea unei mașini poate fi soluția ideală deoarece poți să-ți creezi propriul program fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. Închirierea unei mașini este posibilă la Aeroportul Wick, cu ajutorul companiei Europcar. Este recomandat ca rezervarea să o efectuezi online în avans.

Unde poți alimenta în apropierea Aeroportului Wick

În funcție de contractul încheiat cu compania de închirieri, e posibil ca la returnarea mașinii să ai nevoie de un plin făcut. În Wick vei găsi mai multe stații de benzinărie, cea mai apropiată fiind o stație Esso. Înspre nord-vest vei găsi mai multe stații de alimentare la intrarea în localitatea Thurso.

Drumurile și condusul în apropierea Aeroportului Wick

Condusul prin Scoția este o adevărată plăcere și o modalitate excelentă de a observa frumusețile naturale pe care țara le deține.
În Scoția condusul se realizează pe partea stângă a drumului. Cele mai importante drumuri care trec prin apropierea aeroportului sunt autostrăzile A9 și A99. De menționat ar mai fi faptul că în Scoția nu există drumuri cu taxă.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre localitățile din apropierea Aeroportului John O’Groats Wick.

Wick

Wick este cel mai important oraș din nordul Scoției. Fost așezământ viking, Wick păstrează aerul medieval prin ruinele castelelor Sinclair și Girnigoe. Este orașul perfect pentru câteva zile de relaxare în familie.
Wick se află la doar 5 minute de mers cu mașina pe șoseaua A99. Nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare pe străzile orașului, iar majoritatea hotelurilor oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

John O’Groats

John O’Groats este cea mai nordică localitate din Marea Britanie. Situat într-o zonă destul de izolată, acest sat combină într-un mod superb frumusețile naturale cu viața sălbatică. Este locul perfect pentru cei care vor să petreacă câteva zile în natură.
John O’Groats se află la nord de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste 20 de minute pe șoseaua A99. În oraș există numeroase spații de parcare, astfel nu vei întâmpina dificultăți.

Thurso

Thurso este locul perfect pentru cei care vor să descopere viața rurală din Scoția. În orășel se găsesc numeroase magazine tradiționale, cafenele și restaurante. De asemenea, este locul perfect pentru amatorii de surf. Plajele, gurile de vărsare ale râurilor și posibilitatea practicării surfului în oricare perioadă a anului fac din acest loc un paradis pentru iubitorii sporturilor pe apă.
Thurso se află la nord-vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează o jumătate de oră pe autostrada A9. Nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare pe stradă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.