Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Wroclaw cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Wraclaw

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Wraclaw poate fi o locație de concediu în orice anotimp deoarece oricând veți găsi câte ceva de făcut și vizitat. Pentru a putea profita la maxim de timpul petrecut aici este necesar să închiriați o mașină și puteți face acest lucru chiar de pe aeroportul Wraclaw prin intermediul Skyscanner și a opțiunii sale de închiriat mașini. Veți putea astfel să câștigați timp atât de prețios în special în concediu.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Wraclaw

Cele nouă companii de închiriat mașini prezente pe aeroportul din Wraclaw se găsesc în terminalul aeroportului, față în față cu zona de sosiri. La aeroportul din Wraclaw veți putea închiria mașini de la companii renumite pe plan internațional: Avis, Europcar, Hertz, Sixt Budget, National, AWOS 24, PANEK și Express.

Benzinării lângă aeroportul Wraclaw

Pentru a alimenta mașina înainte de a o preda la aeroport, trebuie să știți că cea mai apropiată benzinărie de aeroport se află la 5 km distanță și este o benzinărie Shell. Companiile de închiriat mașini aplică opțiunea de la plin la plin, însemnând că trebuie să returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o.

În apropierea aeroportului Wraclaw

Aeroportul Wraclaw se află la o distanță de 12 km de centrul orașului Wraclaw, iar drumul îl puteți parcurge în mai puțin de o jumătate de oră. Ruta pe care trebuie să o urmați este drumul Graniczna și Strezegomska.

Locații de vizitat

Wraclaw

Un oraș cultural și cu o arhitectură interesantă cu diverse influențe, Wraclaw este o destinație turistică cu multe locuri frumoase de vizitat. Catedrala Raclawice Panorama, Muzeul Național sau Palatul din Wraclaw sunt puncte turistice importante pe care nu trebuie să le ratați. De la aeroport veți ajunge foarte repede, iar dacă aveți o destinație anume unde doriți să ajungeți, nu trebuie decât să setați sistemul de navigare al mașinii pentru a vă duce în locația selectată. În oraș veți găsi locuri de parcare atât în stradă, cât și în parcări amenajate. Dacă parcați pe locurile de parcare de pe marginea drumului, asigurați-vă că aveți tichetul de parcare pus la loc vizibil pe bordul mașinii. În caz contrar riscați să luați amendă. Parcarea subterană Dom Handlowy Renoma se află foarte aproape de centrul orașului și are 650 locuri disponibile. Prima oră este gratuită, iar apoi veți plăti 3 zl pentru fiecare oră în plus.

Katowice

Unul dintre orașele care își face simțită prezența pe teritoriul Poloniei este Katowice. Drumul de la Wraclaw pe care puteți ajunge la Katowice este E40, iar distanța este de 195 km. Merită să vizitați această locație mai ales că aveți la dispoziție mașina închiriată prin intermediul Skyscanner. Puteți să faceți un ocol și să vă opriți în localități mai mici precum Brzeg sau Opole, toate aflându-se pe drumul către Katowice.

Walbrzych

La o oră distanță de Wraclaw, conducând pe A4, se ajunge în orașul Walbrzych. Datorită istoriei sale, orașul este un important centru regional. Aici puteți vizita castelul Ksiaz și vă veți putea plimba pe străzile orașului pentru a-l descoperi în totalitate.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.