Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Jerez cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Jerez

Toate informațiile sunt valabile în Iunie 2015 și se pot schimba

Indiferent care este destinația dumneavoastră - Cádiz, Gibraltar, Sevilla sau una dintre stațiunile faimoase ale acestei zone, închirierea unei mașini este o variantă pe care trebuie să o luați în calcul pentru a vă putea plimba și explora cât mai multe locuri. Zona de sud a Spaniei se bucură de soare și vreme bună în marea parte a anului, din luna martie- aprilie și până în octombrie, iar numărul turiștilor care aleg aceste stațiuni este foarte ridicat, prin urmare este indicat să vă rezervați o mașină înainte de a pleca în concediu. Skyscanner vă oferă posibilitatea rezervării unei mașini prin interme-diul opțiunii sale de închiriat mașini, iar în momentul în care ajungeți la aeroport trebuie doar să prezentați documentele necesare și să ridicați mașina.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Jerez

În terminalul aeroportului există un număr de cinci companii de închiriat mașini: Enterprise, Europcar, Avis, Goldcar și Firefly.

Benzinării lângă aeroportul Jerez

Aeroportul se află la o distanță de 8 km de orașul Jerez, iar cea mai apropiată benzinărie se află în oraș, pe Calle de Martín Ferrador. Este o benzinărie Repsol și puteți ajunge aici dacă după ce părăsiți aeroportul conduceți pe A4 în partea de sud, urmărind indicatoarele spre centrul orașului.

În apropierea aeroportului Jerez

Aeroportul Jerez poate fi o variantă pentru turiștii care vor să viziteze orașul Jerez, Gibraltarul, Sevil-la, Malaga sau pentru cei care și-au pregătit un concediu pe coasta de sud a Spaniei.

Locații de vizitat

Cádiz este unul dintre orașele cele mai vechi ale Europei și reușește să cucerească orice turist. Vă vor aștepta importante obiective turistice, dar și plaje frumoase unde puteți să vă bucurați de soare și apă. De la aeroportul Jerez durează aproximativ 40 minute pentru a ajunge la Cádiz. Conduceți 28 km pe A-4, apoi intrați pe CA-32 și apoi pe N-443.

San Fernando se află foarte aproape de Cádiz, la doar 20 minute de condus pe drumul CA-33. Es-te o zonă interesantă care merită explorată.

Dacă mergeți pe E-5 în sud veți ajunge la un moment dat la Parcul Natural Estrecho, iar de aici dacă veți conduce pe N-340 veți ajunge în Algeciras. După ce ați vizitat și acest oraș, Gibraltarul vă așteaptă la doar 20 km distanță.

Gibraltarul este un loc deosebit de vizitat și dacă ajungeți aici trebuie neapărat să mergeți să ex-plorați celebrele roci.

Între Cádiz și Algeciras se află Parcul Natural Los Alcornocales. Din Algeciras puteți ajunge în acest parc dacă urmați drumul A-381. Dacă urmați această rută, veți avea parte de peisaje extraordi-nare și vă veți putea relaxa în mijlocul naturii. Înainte de pleca la drum este bine de știut că în Spania limita de viteză este de 50 km/h în interiorul orașelor, 90 km/h în afara localităților pe drumurile fără bandă de refugiu și 100 km/h pe cele cu bandă de refugiu sau cu două benzi. Pe autostradă limita maximă de viteză este de 120 km/h.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.