Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Winnipeg cu Skyscanner

eury
sixt
alam
budg
erac
avis

Închirieri auto la Aeroportul Internațional Winnipeg James Armstrong Richardson

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Fie că plănuiești o vacanță în Winnipeg sau un concediu prelungit pe teritoriul Canadei, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Internațional Winnipeg.

Unde poți închiria o mașină la Aeroportul Winnipeg

Închirierea unei mașini este o metodă confortabilă de a descoperi frumusețile unei țări. Cu ajutorul unei mașini închiriate direct de la aeroport ai ocazia să-ți creezi propriul program fără să mai depinzi de mijloacele de transport în comun.
La Aeroportul Internațional Winnipeg operează câteva dintre companiile internaționale de închirieri auto: Avis, Budget, Enterprise, National și Hertz. Rezervările pot fi efectuate și online pentru a economisi timp și bani.

Unde alimentezi în apropierea Aeroportului Winnipeg

Majoritatea companiilor cer ca la returnare, mașina să aibă plinul făcut. La ieșirea din aeroport se află șoseaua 90, pe care se află mai multe stații de alimentare. Înspre nord vei observa o stație Esso pe partea dreaptă, iar la sud, la doar 5 minute de aeroport se află o altă stație Esso.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Pentru a conduce pe drumurile din Canada ai nevoie de un permis de conducere internațional.
Cea mai importantă șosea din apropierea aeroportului este șoseaua 90 și face legătura între autostrada High Perimeter și autostrada Manitoba 7 (PTH 7). La sud de aeroport se află șoseaua 85 care face parte din autostrada Trans-Canada și este una dintre cele mai importante din regiune.

Cum să ajungi la destinație

Mai jos vei găsi câteva informații despre cum să ajungi la cele mai cunoscute orașe din apropierea Aeroportului Internațional Winnipeg.

Winnipeg

Winnipeg este capitala regiunii Manitoba și este un oraș cosmopolit care-și surprinde și încântă vizitatorii. Centru istoric și cultural, orașul are o mulțime de locuri care așteaptă să fie descoperite. De la shopping, restaurante cu mâncăruri delicioase sau nopți petrecute la teatru, Winnipeg reprezintă destinația perfectă pentru un city-break.
Centrul orașului se află la 20 de minute de aeroport. Ieși din aeroport pe șoseaua Wellington, apoi virezi stânga pe strada Border, după care dreapta pe șoseaua 57. În oraș există numeroase locuri de parcare, cât și parcări subterane sau etajate.

Brandon

Brandon este destinația perfectă pentru câteva zile de vacanță în familie. Este un oraș divers, multicultural, cu un centru istoric superb și străzi pline de restaurante, cafenele și buticuri.
Brandon se află la vest de aeroport, iar drumul cu mașina durează puțin peste două ore pe autostrada Trans-Canada. Nu vei întâmpina dificultăți în găsirea unui loc de parcare pe străzile orașului.

Steinbach

Steinbach este un orășel fermecător cu o gastronomie diversificată și interesantă. Gurmanzii nu pot rata ocazia de a încerca cârnăciorii și brânzeturile de aici. De asemenea, este un oraș cu numeroase opțiuni de recreere care include piscine, centre de artă sau patinoare.
Steinbach se află la sud de aeroport, iar drumul durează în jur de o oră și 10 minute pe șoselele 59 S și MB-52 E. Majoritatea hotelurilor din oraș oferă loc de parcare la rezervarea camerei de hotel.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.