Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Calgary cu Skyscanner

eury
sixt
budg
alam
nanl
avis

Închiriere auto din aeroportul Calgary

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Înainte de a ajunge în Canada trebuie să știți că aveți o mulțime de locuri frumoase de vizitat și cel mai probabil va fi nevoie să închiriați o mașină pe durata concediului aici. Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea sa de căutat mașini de închiriat și astfel veți vea certitudinea că mașina pe care o doriți va fi disponibilă pentru dumneavoastră.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Calgary

Pe aeroportul din Calgary centrul de închiriat mașini se află în zona Plecări, peste drum de terminalul principal al aeroportului. Există opt companii de închiriat mașini care au biroul în acestă zonă: Avis, Alamo, Budget, Dollar, Thrifty, Enterprise, Hertz și National.

Benzinării lângă aeroportul Calgary

Imediat după ce ieșiți din zona aeroportului veți găsi o benzinărie Husky, pe Airport Rd. Mai există încă o benzinărie tot în apropierea aeroportului, Petro-Canada și se află la adresa 70 Freeport Blvd NE. Dacă setați sistemul dumneavoastră de navigare pentru această adresă veți ajunge acolo în 8 minute.

În apropierea aeroportului Calgary

Aeroportul se află la o distanță de 19 km de orașul Calgary. Din aeroport conduceți pe Airport Rd NE, apoi pe AB- 2 S și ieșiți pe Memorial Dr NE. Acest traseu nu durează mai mult de 25 minute. Calgary este un oraș destul de mare și foarte vizitat de turiști de pretutindeni. Numărul mare de evenimente care au loc aici pe perioada întregului an, muzeele și locurile de distracție se numără printre multe altele care atrag turiștii.

Puteți folosi pacările de pe marginea drumului atâta timp cât aveți un tichet de parcare valabil. Este indicat să respectați perioada pentru care aveți tichetul de parcare, în caz contrar veți primi o amendă. Viteza maximă pe autostradă este de 100 km/h, iar în orașe de 50 km/h. Aveți foarte mare grijă mai ales în afara orașelor, în zonele unde există semne de circulație care indică animale în zonă. Cel mai bine este să încetiniți pentru a putea reacționa la timp dacă vă apare vreun animal în mijlocul drumului. În momentul în care închiriați mașina, optați pentru asigurare totală. Benzinăriile acceptă atât plata cu cardul, cât și cash.

Locații de vizitat

Lacurile Vermilion

La o oră și jumătate de Calgary puteți să ajungeți în mijlocul naturii pentru a contempla frumusețile acesteia. Accesul la Lacurile Vermilion se face foarte ușor pe AB- 1 E din direcția Calgary.

Parcul Dinozaurilor

La o distanță mai mare de Calgary, 220 km în partea de vest, se află Parcul Dinozaurilor. Aici s-au găsit de-a lungul timpul diverse fosile de dinozauri, iar zona este impresionantă din punct de vedere al peisajului. Ca să ajungeți aici trebuie să urmați drumul AB-1 W dacă plecați din Calgary.

Parcul Național Banff

Parcul se află în Munții Stâncoși de pe teritoriul Canadei și sunt ceva ce nu trebuie să lipsească de pe lista dumneavoastră. În acest parc puteți să mergeți și până la Lacul Louise recunoscut pentru culoare apei sale. Dacă urmați Trans-Canada Highway veți ajunge exact la lac. Pe drum mai puteți face opriri pentru a admira peisajele și pentru a face poze diverselor locuri care vă atrag privirea.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.