Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Zadar cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Zadar

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Atunci când vă doriți un concediu, însă nu va puteți decide între munte sau mare, Zadar este alegerea potrivită, iar cu puțin ajutor din parte Skyscanner puteți avea parte de un concediu 2 în 1. Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea închirierii unei mașini direct din aeroport. Astfel vă va fi foarte ușor să vă deplasați pe întreaga durată a concediului.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Zadar

Aeroportul este foarte bine poziționat, la doar 12 km de centrul orașului Zadar. La acest aeroport veți găsi 13 companii de închiriat mașini: LULIĆ, Fleet, Filipović, Avia, Air, Hertz, Sixt, Oryx, National, Europcar, Alamo, Unirent și Last minute. Puteți așadar să alegeți una dintre aceste companii pentru a vă închiria mașina pe durata concediului, astfel asigurându-vă că veți reuși să bifați toate zonele pe care le aveți în plan. Toate birourile se găsesc în apropierea a clădirii principale a aeroportului, față în față cu zona de sosiri.

Benzinării lângă aeroportul Zadar

Opțiunea de la plin la plin este des întâlnită în cazul închirierii mașinii de la o companie de profil. Această opțiune presupune predarea mașinii cu aceeași cantitate de carburant cu care a fost preluată. Pentru a vă asigura că mașina dumneavoastră este predată în condițiile specificate în contractul de închiriere, trebuie să știți care dintre benzinării funcționează non stop, deoarece zborul înapoi poate fi la orice oră din zi sau noapte. Prin urmare, la 8,4 km de aeroport, la adresa Ulica Franka Lisice 83, 23000 veți putea alimenta la orice oră, deoarece această benzinărie este deschisă 24/7. În Croația benzinăriile deschise 24/7 sunt cele din orașele mari, orașe precum Zadar sau Zagreb, însă și cele de pe autostradă au același regim.

În apropierea aeroportului Zadar

Zona Zadar este o populară destinație de concediu și nu degeaba. Plajele, apa mării și resorturile de aici reușesc să îi atragă chiar și pe cei care au mai fost în această zonă. Dacă nu sunteți hotărât ce să vizitați, puteți să vă inspirați din lista de mai jos.

Locații de vizitat

Zadar

Orașul Zadar se află la 12 km de aeroport, în direcția vest. Ruta pe care trebuie să o urmați pentru a ajunge aici este D502. La intersecția cu Benkovačka cesta faceți dreapta pe aceasta și continuați pe acest drum până ajungeți în apropiere de centrul orașului. Parcările în oraș pot fi plătite prin intermediul telefonului mobil, trebuie doar să trimiteți un mesaj la numărul afișat pe semnul de parcare și să introduceți datele cerute, inclusiv numărul de înmatriculare al mașinii. Numărul de telefon pe care trebuie să îl folosiți diferă în funcție de zona de parcare în care vă aflați.
În Zadar există o mulțime de obiective turistice religioase pe care le puteți vizita, însă nu este lipsită de interes nici partea veche a orașului, Piața Poporului sau zona de la malul mării.

Vir

Insula legată printr-un pod rutier, la 32 km de orașul Zadar, Vir este faimoasă datorită numărului mare de turiști care îi calcă pragul în special în sezonul estival. Chiar dacă există un număr mare de resorturi și hoteluri pe această insulă, în sezon există mari șanse să nu mai fie niciun loc liber. Oricum, este o zonă care ar merita atenția dumneavoastră, iar pentru a ajunge aici trebuie să conduceți pe D306, la nord de Zadar. Drumul nu o sa dureze mai mult de 40 minute.

Biograd na Moru

Cunoscut sub numele de orașul alb, Biograd na Moru este un alt punct cheie pe care trebuie să îl vizitați dacă ajungeți în Zadar. Se află la sud de Zadar, mai exact la 30 km, pe drumul 8. Atenție însă, pe această rută există mai multe porțiuni de drum cu restricție de viteză.
În Croația limita de viteză în zonele urbane este de 50 km/h, 90 km/h în afara localităților și 130 km/h pe autostradă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.