Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Zagreb cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Zagreb

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba

Doriți să aveți parte de un concediu relaxant cu posibilitatea de a vă deplasa în cât mai multe locații fără a depinde de transport în comun? Skyscanner vă pune la dispoziție opțiunea sa de închiriat mașini direct de pe aeroportul din Zagreb. Indiferent de intervalul orar în care ajungeți pe aeroportul din Zagreb, veți fi siguri că mașina pe care ați închiriat-o prin intermediul Skyscanner vă așteaptă la ieșirea din aeroport.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Zagreb

Datorită faptului că Zagreb este o destinație populară în rândul turiștilor, numărul de companii de închiriat mașini este foarte mare pe aeroportul din Zagreb: A-Anticus d.o.o Sixt, AN Nova, Hertz, Active Rentacar, Fleet, Autorent, Filipovic, Oryx, M.A.C.K, Dollar/Thrifty, Europcar, UniRent, Luna Ventura, HM rent-a-car, Last Minute rent-a-car, AVIS, Budget și Verorent sunt toate agenții de închiriat mașini pe care le veți găsi la aeroportul din Zagreb.

Benzinării lângă aeroportul Zagreb

Dacă în contractul de închiriere apare opțiunea de returnare a mașinii cu aceeași cantitate de carburant cu care ați preluat-o, este important să știți unde puteți alimenta înainte de a vă întoarce la aeroport.
Pe drumul 30, la 4 km distanță de aeroport veți putea alimenta la benzinăria Ina. Aceasta se află pe partea dreaptă a drumului în direcția de mers către aeroport.
Aproape paralel cu aceasta, însă pe partea cealaltă, în direcția orașului Zagreb, veți putea alimenta tot la o benzinărie Ina.
Benzinării veți putea găsi și în orașul Zagreb, chiar înainte de a ajunge în zona centrală.

În apropierea aeroportului Zagreb

La 16 km de aeroport, pe D30, se află orașul Zagreb. Cotat de mulți turiști ca unul dintre cele mai frumoase destinații de concediu din Europa, orașul Zagreb este și un important centru economic și cultural. Atât partea veche a orașului, cât și partea nouă merită vizitate pe durata șederii aici.

Locații de vizitat

Zagreb

Orașul este împărțit în trei zone din punct de vedere al parcării: zona roșie, zona galbenă si zona verde. În zona roșie se plătește 6 HRK pentru o oră, în zona galbenă 3 HRK, iar în zona verde 1,5 HRK pentru acceași perioadă de timp.
Benzinăriile sunt deschide de la 6 AM - 8 sau 10 PM de luni până sâmbată. Multe dintre ele sunt închise duminia toată ziua sau de la ora 2 PM. Există însă și benzinării deschise 24/7: Dankovcka 2, Heinzelava bb, Miramarska bb sau Jadranska bb.

Parcul Național Plitvice

Având la dispoziție mașina închiriată direct de pe aeroportul din Zagreb, veți putea ajunge în locații minunate de pe teritoriul Croației.
Parcul Național Plitvice este unul dintre ele și nu trebuie să-l ratați. Se află la o distanță de 130 km de Zagreb în partea de sud-vest, iar drumul nu durează mai mult de 2 ore. Ruta pe care trebuie să o parcurgeți este E65/E21 și D1. Pe drum va trebui să plătiți o taxă de autostradă de 2,52 euro.

Zadar

Deși se află la 3 ore de condus de Zagreb, Zadar este o destinație foarte frumoasă de vizitat în concediul dumneavoastră. Drumul presupune o taxă de autostradă de 15.52 euro. Dacă doriți să vizitați acest oraș care își face simțită prezența în toate oferte de concediu, merită să luați în calcul că acesta este situat la malul Mării Adriatice.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.