Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Zaragoza cu Skyscanner

eury
sixt
alam
avis
budg
nanl

Închiriere auto din aeroportul Zaragoza

Toate informațiile sunt valabile în iulie 2015 și se pot schimba Vă gândiți cum puteți profita din plin de timpul petrecut pe meleagurile Spaniei? Ei bine, varianta închirierii unei mașini v-ar putea ajuta. Veți avea astfel libertatea de mișcare și veți putea vizita mult mai multe locații. Prin intermediul Skyscanner puteți acum să porniți la drum cu planurile făcute de acasă, deoarece opțiunea sa de închirieri mașini este acum disponibilă de pe aeroportul din Zaragoza și vă permite să căutați și să rezervați o mașină la una dintre agențiile de închiriat mașini prezente la aeroport.

De unde să închiriezi mașină din aeroportul Zaragoza

Atesa, Enterprise, Avis, Europcar și Hertz sunt companiile care vă pun la dispoziție mașiniile lor spre închiriere direct de pe aeroportul Zaragoza. Indiferent de tipul de mașină pe care îl căutați, cu siguranță veți găsi ceea ce vă interesează la una dintre companiile care au birourile în terminalul aeroportului. Spania are drumuri excelente pe care le puteți folosi pentru a ajunge în orice locație. Viteza maximă este de 90 - 100 km/h în afara orașelor, 50 km/h în localități și 120 km/h pe autostrăzi. Centura de siguranță este obligatorie pentru toți pasagerii mașinii, în caz contrar riscați amenzi care ar putea să vă strice buna dispoziție.

Benzinării lângă aeroportul Zaragoza

Opțiunea de la plin la plin presupune returnarea mașinii cu plinul făcut. Dacă aveți această opțiune bifată pe contractul dumneavoastră de închiriere, atunci este important să știți care sunt cele mai apropiate benzinării de aeroport.
Dacă vă întoarceți la aeroport din orașul Zaragoza, atunci puteți să alimentați la benzinăria Estación de Servicio El Portazgo care se află pe partea dreaptă, imediat după ce treceți de centrul comercial Augusta. Drumul pe care se află această benzinărie este N-232 Carretera de Logroño. Dacă ați ratat această benzinărie, nu este nicio problemă deoarece la nici 1 km veți găsi o alta - Estación Servicio Miralbueno. Puteți plăti atât cu cardul, cât și cu euro.

În apropierea aeroportului Zaragoza

Aeroportul se află la o distanță de 12 km de orașul Zaragoza. Puteți începe vizita dumneavoastră chiar cu acest oraș. În continuare veți găsi câteva locații care merită a fi vizitate, indiferent de cât de scurtă este vacanța dumneavoastră în această zonă.

Locații de vizitat

Zaragoza

Orașul se află la o distanță de 12 km de aeroport, iar cea mai simplă variantă de traseu este pe N-125 și apoi N-232. În aproximativ 15 minute veți ajunge la destinație. Orașul este printre cele mai mari ale Spaniei și se bucură de turiști pe tot parcursul anului. Printre atracțiile acestuia se numără Muzeul Artelor Frumoase, vestigiile zidului vechi Las Murallas, Palatul Aljaferia, forumul sau catedrala La Seo del Salvador.

Monasterio de Piedra - Mănăstirea de Piatră

Această mănăstire se află într-un parc natural, iar ajungând aici vă veți putea relaxa și încărca bateriile. Parcul are o mulțime de cascade, unele mai frumoase ca altele și veți putea să le admirați dacă veți străbate întreaga zonă pe jos. Din Zaragoza distanța este de 110 km, pe E90/A2. După 79 km străbătuți pe E90, la un moment dat va trebui să ieșiți pe drumul A 202. Ieșirea 231 de pe E90 vă va duce pe A 202. Apoi urmăriți acest drum încă 25 km. Veți observa indicatoare către Monasterio de Piedra. Mașina puteți să o lăsați în parcarea de la intrarea în parc.

Huesca

Acest oraș merită vizitat la rândul lui datorită frumoaselor obiective turistice pe care le are. Se află la o distanță de 74 km de Zaragoza, iar pe A-23 drumul se poate parcurge în mai puțin de o oră. Atât orașul vechi, cât și partea nouă a acestuia sunt puncte care merită să le treceți în revistă.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.