Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Queenstown cu Skyscanner

Închirieri auto la Aeroportul Queenstown

Toate informațiile sunt corecte la data de 21 august 2015

Dacă plănuiești o vacanță în Queenstown sau un concediu prelungit în sudul Noii Zeelande, cu Skyscanner găsești cele mai bune mașini de închiriat la Aeroportul Queenstown.

Unde se poate închiria o mașină la Aeroportul Queenstown

Cu ajutorul unei mașini închiriate de la aeroport, ai ocazia să explorezi frumusețile naturale ale Noii Zeelande în ritmul tău, fără să depinzi de mijloacele de transport în comun. La Aeroportul Queenstown au birouri cele mai cunoscute companii de închirieri auto, precum și câteva locale. Acestea sunt Avis, Budget, Europcar, Hertz, Thrifty, Jucy, Ace Rental Cars și Ezi Car Rental.

Unde se poate alimenta în apropierea Aeroportului Queenstown

Majoritatea companiilor oferă mașinile spre închiriere cu plinul făcut și cer ca la returnare, mașina să aibă rezervorul plin. În apropierea aeroportului există mai multe stații de alimentare. Cea mai la îndemână este o stație BP, la doar 5 minute de aeroport pe Autostrada statală 6.

Drumurile și regulile de circulație din regiune

Condusul în Noua Zeelanda poate fi o adevărată plăcere datorită peisajelor superbe pe care țara le deține. Relieful țării este diversificat, de aceea drumurile sunt fie deluroase, înguste sau au curbe periculoase.
În Noua Zeelanda se conduce pe partea stângă a drumului. În țară există puține autostrăzi, dar rețeaua de drumuri este bine întreținută. Principalul drum din apropierea aeroportului este Autostrada 6 care străbate toată insula sudică.

Cum se ajunge la destinație

Mai jos vei găsi informații despre cum să ajungi la câteva dintre orașele din apropierea Aeroportului Queenstown.

Queenstown

Queenstown este un oraș superb datorită poziționării sale geografice. Se află pe malul nordic al lacului Wakatipu și e înconjurat de munți. Este o locație căutată de foarte mulți aventurieri și pasionați de adrenalină.
Cea mai ușoară modalitate de a ajunge în centrul orașului de la aeroport este pe Autostrada 6A. Drumul durează puțin peste 10 minute. În oraș vei găsi multe locuri de parcare, cu tarife care variază între 0,50 și 2 dolari pentru o oră de staționare. În perioada de vară orașul poate deveni mai aglomerat datorită numărului mare de turiști, de aceea e recomandat să lași mașina într-un garaj sau în parcarea hotelului la care ești cazat.

Wanaka

Wanaka este o stațiune extrem de populară în rândul turiștilor. Orașul este situat pe malul lacului cu același nume și este un mix de viață bună, relaxare în familie și aventură. Vara Wanaka este locul perfect pentru drumeții, pescuit sau navigat, iar iarna oferă numeroase posibilități schiorilor și snowboarderilor.
Wanaka se află la nord de aeroport și drumul cu mașina durează o oră pe drumul Cardrona Valley. În oraș sunt suficiente locuri de parcare, cât și spații special amenajate cu program non-stop.

Te Anau

Te Anau se află în apropierea fiordului Milford Sound și este un oraș pitoresc datorită frumuseților naturale din regiune. Este un orășel popular în rândul turiștilor deoarece reprezintă locul de start într-o aventură în Parcul Național Fiordland.
Drumul de la aeroport durează două ore pe autostrăzile 6 și 94. Este recomandat ca la rezervarea camerei de hotel să incluzi și locul de parcare.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.