Companiile de închiriere pot percepe taxe suplimentare pentru șoferii cu vârsta sub 25 de ani, achitată de obicei la momentul ridicării mașinii. Restricțiile de vârstă se pot aplica în cazul anumitor locații. Verifică site-ul companiei de închiriere înainte de rezervare.

Comparaţi preţurile pentru maşini de închiriat din Aeroportul Zurich cu Skyscanner

Închiriere auto din aeroportul Zurich

Toate informațiile sunt valabile în Mai 2015 și se pot schimba

Indiferent dacă vizitați orașul Zurich în interes de afaceri sau pentru a vă petrece concediul aici, o mașină este necesară pentru a vă deplasa de la o locație la alta. Skyscanner vă ajută în procesul de căutare a mașinii pe care doriți să o închiriați și vă oferă siguranța ca în momentul în care ajungeți la aeroportul din Zurich mașina este rezervată și așteaptă să o preluați.

De unde să închiriezi mașină în aeroportul Zurich

În aeroport există un număr destul de mare de agenții de la care puteți închiria mașina. Puteți face rezervarea online prin intermediul Skyscanner, iar la aeroport să căutați biroul agenției de la care ați închiriat pentru a vă fi predată. Agențiile care au birouri în aeroport sunt: Alamo, Avis, Budget, Dollar Trifty, Enterprise, Europcar, Hertz, National și Sixt. Centrul pentru închirieri mașini se află în aeroport, la nivelul 1 și este deschis zilnic între 6 AM și 11:30 PM. Când trebuie să vă predați mașina, urmăriți indicatorul "Rental Car Return, P3” atunci când vă apropiați de aeroport.

Benzinării lângă aeroportul Zurich

În zona aeroportului se află o benzinărie la care puteți alimenta înainte de a preda mașina, pentru a vă asigura că returnați mașina cu aceeași cantitate de carburant cu care ați primit-o. La ieșire din aeroport veți găsi o benzinărie de tip BP, imediat ce părăsiți zona aeroportului, spre direcția sud.

În apropierea aeroportului Zurich

Ca să ajungeți de la aeroport în oraș trebuie să urmați drumul A1L. Zurich se află la o distanță de 12 km de aeroport, pe care îi puteți parcurge în mai puțin de 20 minute. Profitând de faptul că aveți o mașină închiriată pe durata șederii dumneavoastră în orașul Zurich, puteți să vizitați toate districtele orașului, puteți să conduceți în jurul imensului lac din oraș, să vizitați obiective turistice mai îndepărtate și puteți să faceți plimbări și noaptea târziu pentru a admira luminile orașului și pentru a servi cina într-o locație anume.

Locații de vizitat

Liechtenstein

La o distanță nu foarte mare de Zurich se află cea mai mică țară vorbitoare de limbă germană din lume. Este vorba de Liechtenstein și se află la o distanță de 120 km de Zurich pe drumul A3. Capitala Vaduz se poate vizita în câteva ore, iar apoi puteți face cumpărături sau să serviți masa la unul dintre restaurantele din oraș. De asemenea, zona esta recunoscută pentru podgoriile sale, prin urmare nu ratați o astfel de vizită.

Lucerne

Dacă doriți să vizitați unul dintre cele mai frumoase orașe din Elveția, atunci Lucerne trebuie să fie pe lista dumneavoastră. Din Zurich conduceți pe A4 și A14 către Lucerne. Drumul implică și anumite taxă de autostradă. Orașul este situat pe lacul cu același nume și este gazda multor evenimente pe parcursul anului. În oraș aveți o serie de obiective turistice de vizitat, iar printre cele mai importante se află Podul Chapel, Lacul Lucerne și centrul istoric.

Închiriere mașini cu Skyscanner

Bine ai venit la Skyscanner care îți oferă cea mai completă gamă de căutare online de servicii de închirieri auto. Căutăm printre mii de destinații și comparăm mii de oferte de închirieri auto pentru a te ajuta să găsești mașina perfectă la un preț cât mai mic. Cu noi vei reduce costurile călătoriilor tale deci vei porni la drum zâmbind. Alege-ți autoturismul cu ajutorul nostru.

Comparație gratuită de servicii de închirieri auto

Cu Skyscanner vei găsi unele dintre cele mai mici prețuri la serviciile de închiriere de mașini disponibile online. Odată ce ai găsit oferta de închiriere care ți se potrivește, te vom transfera direct pe site-ul companiei de închirieri auto pentru a face rezervarea. Nu adăugăm niciodată niciun comision, astfel încât vei beneficia întotdeauna de cel mai bun preț.

Caută pe Skyscanner

Cauți o mașină de închiriat? Ești pe site-ul potrivit. Oriunde dorești să mergi, orice mașină ai căuta, noi avem cele mai bune soluții pentru tine. Trebuie doar să introduci destinația, datele de ridicare și returnare și îți vom afișa ofertele de la companiile de închiriere de mașini de top, astfel încât să poți compara și rezerva mașina dorită în câteva secunde.