Hartă

Bilete de avion Adria

Adria Airways este compania aeriană națională a Sloveniei cu sediul la Ljubljana . Este membră a alianței Star Alliance și parteneră Lufthansa. Compania operează zboruri în majoritatea țărilor din Europa.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 septembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Adria Airways?

Check-in

Adria Airways pune la dispoziția clienților săi posibilitatea efectuării check-in-ului online. Acesta se poate realiza cu până la 24 ore înainte de zbor. Check-in-ul se poate realiza și la ghișeele din aeroport. Acestea se deschid înainte cu două ore înainte de decolare, pentru zborurile internaționale și cu o oră și jumătate înainte pentru zborurile interne. Din păcate, compania nu permite efectuarea check-in-ului cu ajutorul telefonului mobil.

Bagaje

Pasagerilor li se permite îmbarcarea cu un bagaj de mână cu greutatea maximă de 8 kg, iar dimensiunile de 55 x 40 x 23 cm. Alături de bagajul de mână, pasagerii pot lua și un aparat foto, o umbrelă, poșetă etc. Dimensiunile și greutatea bagajului de cală variază în funcție de clasa la care călătoriți. La clasa Economy, bagajul de cală gratuit nu trebuie să depășească 32 kg și 158 cm; la clasa Business, se alocă două bagaje de cală gratuite cu dimensiunea maximă de 158 cm și greutatea 32 kg.

Locuri

Check-in-ul online permite alegerea unui anumit loc în aeronavă. De asemenea, se poate modifica locul selectat, în funcție de preferințe.

Taxe

Taxa aplicată pentru depășirea greutății sau dimensiunii bagajului de cală este de 50 de Euro. Taxa pentru adăugarea încă unui bagaj de cală este tot de 50 de Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.