Hartă

Bilete de avion Aegean Airlines

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia și operează zboruri atât pe plan intern, cât și pe plan internațional. Începând cu luna iunie 2010, Aegean Airlines face parte din Star Alliance. În 2013, Aegean Airlines a fost desemnată pentru a patra oară ca fiind cea mai bună companie aeriană din regiune. *Toate informaţiile sunt valabile la data de 20 iunie 2014 şi se pot modifica.

De ce să zbori cu Aegean Airlines

Check-in

 Check-in-ul se poate efectua electronic, și este disponibil de la 48 de ore și până la 30 de minute înainte de zbor. Printați biletul de îmbarcare și prezentați-l la aeroport, înaintea zborului. Puteți economisi timp, efectuând check-în-ul cu ajutorul telefonului mobil, de la 48 de ore și până la 30 de minute înainte de decolare. Această opțiune vă oferă posibilitatea de a vă rezerva un anumit loc în aeronavă. De asemenea, este valabilă si opțiunea de check-in la unul din chioșcurile aeroportului, de la 24 de ore și până la 30 de minute înainte de îmbarcare.

Bagaje

 În concordanță cu politica bagajelor, pasagerilor li se permite să realizeze check-in-ul cu un anumit număr de bagaje, in funcție de biletul de avion achiziționat și clasa la care călătoresc. Astfel, bagajul de mână nu trebuie să depășească 8 kg la clasa Economică și 13 kg la clasa Business. Cu toate acestea, numărul maxim de kilograme permise depinde de biletul achiziționat, ruta și tipul de clasă ales. Daca bagajul de mână depășește dimensiunile standard permise de aeroport, aveți posibilitatea de a muta bagajul la cală, fără a plăti vreo taxă suplimentară. Aveți însă grijă la obiectele personale (aparate foto, laptopuri etc.) care nu pot fi încărcate în cală.

Locuri

Există opțiunea rezervării unui anumit loc în aeronavă. Cea mai ușoară modalitate de a va rezerva un anumit loc este cu ajutorul check-in-ului de pe telefonul mobil, deoarece are opțiunea de a vă alege un loc anume în aeronavă.

Taxe

Taxa de bagaje supradimensionate este de 2 Euro pentru fiecare kilogram în plus, în cazul zborurilor interne. Pentru zborurile externe se percepe o taxă de 1.5% din tariful publicat. Pentru biletele cumpărate în aeroport se percepe o taxă de 20 Euro. Aceeași sumă este solicitata și în cazul unor modificări aduse biletului cumpărat prin agenție. 

Aegean Airlines

5,0/5
Pe baza a 3657 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Aegean Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.