Hartă

Bilete de avion Air Canada

Air Canada este compania aeriana națională a Canadei, cu baza la Montreal. Este una dintre cele mai mari companii aeriene din lume și oferă zboruri atât interne, cât și internaționale, în America, Asia, Africa, Europa și Oceania. Air Canada Jazz reprezintă o ramură a companiei Air Canada și operează zboruri în SUA și Canada. Air Canada face parte din Star Alliance, fiind totodată și parte fondatoare a acestei alianțe. Este o companie cu standarde ridicate, de aceea, în funcție de clasa la care călătoriți, puteți beneficia de o gama variată de mâncăruri, băuturi alcoolice, filme sau muzică.

*Toate informațiile sunt valabile la data de 20 iulie 2014 și se pot modifica.

De ce să zburați cu Air Canada

Check-in

Check-in-ul se poate realiza atât la unul dintre ghișeele din aeroporturi, cât și online sau cu ajutorul telefonului mobil. Check-in-ul online se poate realiza cu până la 24 de ore înainte de zbor. Dupa efectuarea check-in-ului, puteți printa biletul la unul dintre chioșcurile special amenajate din aeroport. La efectuarea check-in-ului, puteți să vă alegeți locul în aeronavă. Dacă ați efectuat check-in-ul fără a vă alege locul în aeronavă, puteți aduce modificări cu până la 2 ore înainte de îmbarcare.

Bagaje

Limitele admise în privința bagajului de mână sunt 23 x 40 x 55 cm, iar greutatea nu trebuie să depășească 10 kg. Alături de acest bagaj de mână, vă este permisă îmbarcarea alături de un alt articol (aparat foto, cameră video, animal de companie în cușcă specială, instrument muzical etc.). Bagajul de cală nu poate depăși greutatea de 23 kg, iar dimensiunile 158 cm. Taxele pentru bagajele suplimentare diferă în funcție de clasa la care zburați și destinație.

Locuri

Dacă vă rezervați biletul pe site-ul companiei, aveți opțiunea de a vă alege locul în aeronavă. În funcție de clasa la care călătoriți, aveți posibilitatea alegerii unui loc anume, contra cost. Aceste taxe variază de la 18 la 31 Euro și depind și de distanța zborului.

Taxe

În cazul în care doriți sa aduceți modificări biletului de avion, vizitați pagina companiei. Taxele aplicate diferă în funcție de destinație și clasa la care călătoriți. Se pot modifica sau adăuga datele de zbor, locul în aeronavă, bagajele de cală etc.

Air Canada

4,5/5
Pe baza a 7182 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zburați cu Air Canada

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.