Hartă

Bilete de avion Air Malta

Air Malta reprezintă compania aeriană din Malta, companie care asigură transportul pasagerilor săi începând cu anul 1974. În prezent, Air Malta are zboruri în peste 35 de oraşe europene şi împreună cu alţi parteneri oferă legături avantajoase în multe dintre destinaţiile din America de Nord şi Orientul Mijlociu. Compania are o flotă formată din 10 aeronave, toate de tip Airbus.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 28 august 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi Air Malta

Check-in

Air Malta pune la dispoziţia pasagerului diverse metode de check-in. La aeroport, biroul de check-in se deschide înainte cu 2 ore de zbor şi este disponibil cu până la 45 de minute înaintea orei programate pentru decolare. Check-in-ul online este o altă opţiune a companiei, însă momentan se poate face doar pentru zborurile din: Atena, Geneva, Londra Gatwick, Londra Heathrow, Malta, Manchester, Moscova Domodedovo, Moscova Sheremetyevo, Zurich, Sofia şi Catania. Şi check-in-ul pe telefonul mobil este o variantă de luat în considerare pentru a câştiga timp. Dacă urmează să călătoriţi doar cu bagaj de mână, puteţi să va faceţi check-in-ul online şi la aeroport să vă prezentaţi direct la serviciul de securitate.

Bagaje

Aveţi dreptul la un bagaj de mână de dimensiunile 20 cm x 40 cm x 55 cm, iar în funcţie de clasa la care călătoriţi limita de greutate diferă. Dacă sunteţi membru Club Malta aveţi dreptul la 15 kg, iar dacă călătoriţi la clasa economic bagajul trebuie să respecte limita de 10 kg. Pe lângă bagajul de mână puteţi să mai aveţi şi o geantă de umăr, poşetă, umbrelă, tabletă sau camere foto/video. Şi în cazul bagajelor înregistrate situaţia diferă în funcţie de clasa la care călătoriţi. Pasagerii care fac parte din Club Malta pot să aibă un bagaj de cală de până la 30 kg, iar cei de la clasa economic un bagaj de 20 kg. Toate aceste detalii referitoare la tipul de bagaj apar menţionate pe biletul dumneavoastră.

Locuri

Puteţi să vă alegeţi locurile în avion în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Acest serviciu este gratuit pentru cei din Club Malta sau cei care au bilet la clasa Economy flexi. Pentru pasagerii care doresc să îşi aleagă locul în avion şi nu fac parte din nicio categorie menţionată mai sus, se va aplica o taxă care poate să difere în funcţie de locul ales. De exemplu, pentru un loc normal taxa este de 10 euro, iar pentru un loc cu spaţiu extra pentru picioare taxa este de 15 euro.

Taxe

Dacă bagajul dumneavoastră depăşeşte limitele impuse de către companie va trebui să plătiţi o taxă. Aceasta poate să difere în funcţie de destinaţie şi de greutatea bagajului. Nicio taxă plătită pentru alocarea locurilor nu este returnabilă. În funcţie de tipul de bilet achiziţionat, compania poate să vă returneze sau nu banii în cazul în care aţi pierdut zborul.

Air Malta

4,5/5
Pe baza a 231 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Air Malta

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.