Hartă

Bilete de avion Air Moldova

Air Moldova este compania aeriană națională a Republicii Moldova. Compania pune la dispoziția călătorilor săi două clase de zbor: Business și Economic. Air Moldova își are baza principală la Chișinău și operează zboruri în Europa și unele regiuni din Asia. Este o companie sigură, în continuă perfecționare a flotei. Din 2009, Aeroportul Internațional Chișinău a devenit un HUB de tranzit pentru mii de călători.

*Toate informațiile sunt valabile la data de 20 iulie 2014 și se pot modifica.

De ce să zburați cu Air Moldova

Check-in

Check-in-ul online se poate efectua doar la anumite tipuri de zbor, cu 24 de ore înainte de îmbarcare și este permis până la 2 ore înainte de zbor. Web check-in-ul nu se aplică la cursele din Dublin, Londra, Paris, Surgut. Unele curse cu conexiune nu permit check-in-ul online, de aceea este indicat să verificați informațiile despre zbor pe pagina companiei. De asemenea, check-in-ul pe internet nu poate fi realizat de către minori neînsoțiți. Pentru a afla zborurile care pot fi rezervate online, accesați pagina companiei.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la un bagaj de mână de maxim 8 kg, iar suma dimensiunilor sale să nu depășească 115 cm. Dacă se depășesc aceste valori, bagajul va fi predat ca bagaj de cală. Pe lângă bagajul de mână, fiecărui pasager îi este permis cu un articol personal (aparat foto, cameră video etc.). Dimensiunile bagajului de cală trebuie să fie de maxim 158 cm, iar greutatea de maxim 23 kg. Pasagerii au dreptul la cel puțin un bagaj de cală gratuit, în funcție de clasa la care călătoresc, excepție făcând doar clasa Economy Basic.

Locuri

Compania nu oferă servicii de rezervare al locului în aeronavă pe durata zborului.

Taxe

Anularea sau schimbarea biletului procurat online atrage penalități, în funcție de clasa la care călătoriți și variază de la 40 la 70 de Euro. Nu se pot aduce modificări biletelor cumpărate la clasa Economy Basic. De asemenea, excedentul de bagaje atrage o taxă de 30 de Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.