Hartă

Bilete de avion AirAsia

AirAsia este o compania aeriană low-cost, cea mai mare din Asia. Cu o istorie relativ recentă şi cu avioane dintre cele mai moderne, compania are o mulţime de curse regulate care acoperă 88 de destinaţii. „Acum oricine poate să zboare” este deviza pe care o are compania, iar pentru ca acest lucru să fie posibil, preţurile biletelor de avion sunt dintre cele mai mici şi corecte.
*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 iulie 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi AirAsia

Check-in

Check-in-ul online este disponibil pe site-ul companiei. Într-o căsuţă specială se introduce oraşul de plecare şi numărul rezervării. Apoi urmăriţi instrucţiunile şi printaţi tichetul de îmbarcare. Dacă nu dispuneţi de o imprimantă, nu este nicio problemă. Aveţi opţiunea de a trimite pe telefonul dumneavoastră codul de bare 2D (valabil doar pentru telefoanele smart) pe care să îl scanaţi şi printaţi la aeroport. Puteţi de asemenea să optaţi pentru trimiterea tichetul de îmbarcare pe e-mail, urmând să îl printaţi mai târziu. La aeroport puteţi să vă prezentaţi la biroul de check-in dacă aveţi bagaje de cală pe care trebuie să le predaţi. Dacă aveţi deja check-in-ul făcut online, operatorul vă va verifica doar datele. Dacă aţi optat pentru check-in la aeroport, acesta va avea loc odată cu predarea bagajului de cală, la biroul pentru check-in alocat pentru zborul dumneavoastră.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la un bagaj de mână şi o geantă de mână - poate fi o geantă de umăr sau o geantă de laptop. Bagajul de mână trebuie să se încadreze în dimensiunile 56x36x23 cm şi nu poate depăşi 7 kg. Lichidele din bagajul de mână trebuie să respecte nişte reguli în ceea ce priveşte dimensiunea şi modalitatea de transport. Este recomandat să se verifice indicaţiile date de companie. Dacă doriţi bagaj de cală trebuie să plătiţi o taxă pentru acesta, taxa care diferă în funcţie de zbor. Dimensiunile bagajului de cală nu pot să depăşească 81x119x119 cm şi greutatea de 32 kg.

Locuri

Indiferent de tipul de bilet achiziţionat şi de suma de bani plătită pentru acesta, AirAsia vă oferă posibilitatea de a vă alege contra cost locul în avion. Această opţiune este valabilă în timpul procesului de rezervare, dar poate fi accesată şi ulterior, până înainte cu 4 ore de zbor. Fie că doriţi loc la fereastră, pe mijlocul rândului sau la margine, lângă grupul cu care călătoriţi sau împreună cu familia, compania va face tot posibilul pentru ca cerinţele dumneavoastră să fie îndeplinite. Dacă nu optaţi pentru acest serviciu, compania vă va aloca automat un loc în momentul eliberării tichetului de îmbarcare.

Taxe

"Dacă doriţi să modificaţi locul pe care l-aţi achiziţionat în avion cu un alt loc care se află sub alt regim, se vor percepe anumite taxe. Compania aeriana AirAsia percepe taxe de administrare, taxe de aeroport, taxe de procesare şi taxe de rezervare. Taxa de procesare nu se returnează şi se aplică pe rezervare. Alte taxe pe care trebuie să le plătiţi sunt cele pentru bagajul de cală, asta dacă doriţi să aveţi un asemenea bagaj. Pentru depăşirea limitelor impuse la bagaje se plăteşte o taxă pe kg. "

AirAsia

3,5/5
Pe baza a 35115 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi AirAsia

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.