Hartă

Bilete de avion airBaltic

airBaltic este compania națională a Letoniei, cu sediul principal la Riga. Compania pune preț pe serviciile pe care le oferă, iar prioritățile sale sunt siguranța și punctualitatea. airBaltic operează zboruri atât în Europa, cât și în unele regiuni din Orientul Mijlociu, Rusia și Scandinavia. Prețurile practicate de compania airBaltic sunt accesibile și concurează nu doar cu multe linii aeriene, ci și cu alte mijloace de transport.

 

*Toate informațiile sunt valabile la data de 20 august 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu airBaltic?

Check-in

Pentru confortul pasagerilor, linia aeriană oferă o gamă variată de modalități de check-in. Cea mai simplă opțiune pentru cei cu acces la internet este check-in-ul online. E disponibil de la 72 de ore și până la o oră înainte de zbor. O altă modalitate eficientă este check-in-ul cu ajutorul telefonului mobil. Check-in-ul se poate efectua și la aeroport, dar e posibil să achitați o taxă. Aceste taxe se aplică pentru a încuraja check-in-ul online atunci când e disponibil și pentru a descongestiona zonele importante din aeroport.

Bagaje

Pentru biletele achiziționate la clasele Business Smart și Business Elite este permisă îmbarcarea cu 2 bagaje de mână. La clasele Economy Smart, Economy Elite și Basic este permisă îmbarcarea cu un bagaj de mână. Acest bagaj nu trebuie să depășească greutatea de 8 kg și dimensiunile 55x40x20 cm. Camerele foto, laptopurile etc. trebuie incluse în bagajul de mână. Limita de greutate a bagajului de cală este de 20 kg.

Locuri

În momentul efectuării rezervării, vă puteți alege locul în aeronavă, în funcție de preferințe (loc lângă geam, loc cu spațiu pentru picioare etc.). Dacă ați efectuat deja rezervarea, puteți aduce modificări pentru alegerea locului cu până la 72 de ore înainte de zbor. De asemenea, este posibilă rezervarea unui al doilea loc în aeronavă, tot pentru dumneavoastră. Acest lucru se poate realiza cu ajutorul unui telefon la unul din birourile sau una din agențiile Air Baltic.

Taxe

Pentru check-in-ul la aeroport, în cele mai multe cazuri se percepe o taxă de 10 Euro. Pentru bagajele de mână care depășesc limitele admise se aplică o taxă cuprinsă între 40 și 60 Euro. Bagajele de cală care depășesc greutatea admisă sunt taxate între 25 și 60 de Euro, în funcție de biletul cumpărat. De asemenea, rezervarea locului în aeronavă atrage o taxă de 2,99 Euro. Pentru alegerea unui al doilea loc în aeronavă se percepe o taxă de 50 Euro.

airBaltic

5,0/5
Pe baza a 4878 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu airBaltic?

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.