Hartă

Bilete de avion American Airlines

American Airlines este cea mai mare companie aeriană din lume, atât din punct de vedere al numărului călătorilor, cât şi a flotei sale, cu o istorie veche de 85 de ani. Cu peste 3000 de zboruri zilnice, compania este prezentă în 250 de oraşe din 40 de ţări, fiind puntea de legătură dintre diferitele colţuri ale lumii. Cheia succesului acestei companii o reprezintă frecvenţa zborurilor, calitatea serviciilor şi experienţa acumulată de-a lungul timpului.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 27 iunie 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi American Airlines

Check-in

Modalităţile de check-in disponibile sunt: -check-in-ul online- folosind numele şi numărul rezervării, aveţi posibilitatea de a face check-in-ul de acasă, prin intermediul internetului; după efectuarea acestuia puteţi opta ca tichetul de îmbarcare să vă fie trimis direct pe telefonul mobil; -check-in la kiosk-urile de Self-Service Check-in- o modalitate simplă şi rapidă; se recomandă verificarea aeroporturilor care sunt dotate cu aceste kiosk-uri; -check-in la birourile din aeroport- se recomandă acest tip de check-in mai ales dacă aveţi nevoie de asistenţă specială, dacă sunteţi însoţit de copii sau animale de companie. Pasagerul care urmează să călătorească cu compania American Airlines este sfătuit să fie în aeroport cu cel puţin 2 ore înainte de zbor, pentru o bună desfăşurare a formalităţilor necesare.

Bagaje

Puteţi urca la bordul aeronavei cu două tipuri de bagaje de mână: un bagaj care să nu depăşească dimensiunile de 56x35x23 cm şi un bagaj care poate fi o poşetă, o geantă de laptop sau ceva asemănător. Nu există limită de greutate pentru bagajul de mână. În ceea ce priveşte bagajul de cală, la clasa Economic aveţi dreptul la un bagaj gratuit care să nu depăşească 23 kg, iar dacă doriţi un al doilea bagaj de cală se plăteşte o taxă de 65 lire. Membrii Executive Platinum au dreptul la 3 bagaje de cală gratuite, membrii Platinum la 2, iar membrii Gold un singur bagaj de cală gratuit. Toate acestea sunt valabile în cazul zborurilor din Europa către America de Nord, Caraibe şi America Latină.

Locuri

Locurile pentru zborul dumneavoastră pot fi rezervate în timpul procesului de rezervare, la maşinile de self-service din aeroport sau la agenţiile de călătorie. Dacă nu vă rezervaţi un loc, acesta vă va fi alocat automat în momentul check-in-ului. Există posibilitatea rezervării unui loc cu mai mult spaţiu la picioare pentru a vă oferi un plus de confort pe durata zborului. Pentru membrii Executive Platinum, Platinum şi Gold nu se percepe nicio taxă de rezervare a locurilor.

Taxe

American Airlines aplică următoarele taxe: -pentru rezervarea locului în avion, excepţie făcând membrii Executive Platinum, Platinum şi Gold - bagaje de cală extra - schimbarea rezervării - rezervare telefonică a biletului de avion -îmbarcare cu prioritate - animalele de companie -bagaje care depăşesc limitele impuse.

American Airlines

5,0/5
Pe baza a 30251 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi American Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.