Hartă

Bilete de avion AnadoluJet

Helvetic Airways este o companie aeriană elveţiană low-cost şi a fost înfiinţată în anul 2003. De atunci compania se află într-o permanentă dezvoltare şi extindere a flotei. În anul 2006 compania a adoptat o nouă înfăţişare, zburând sub culorile roşu - alb – gri. Flota sa este formată din avioane de tip Airbus şi Fokker şi operează zboruri din Zurich, Bern-Belp şi Geneva. Zborurile companiei sunt către destinaţii din Europa şi Africa de Nord, dar au fost introduse şi zboruri tip charter către alte patru destinaţii. Compania are un număr de 230 de angajaţi.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 septembrie 2014 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Helvetic Airways

Check-in

Helvetic Airways recomandă ca pasagerul să ajungă la aeroport înainte cu două ore de zbor. În momentul check-in-ului se poate exprima şi dorinţa de selectare a locului în avion. În funcţie de aeroport biroul de check-in se poate închide înainte cu 30 de minute sau 60 de minute înaintea zborului. Prin intermediului check-in-ului online aveţi posibilitatea de a câştiga timp şi de a incheia tot procesul într-un mod cât mai confortabil şi fără stres. Tichetul de îmbarcare pe care îl veţi printa va conţine toate informaţiile zborului dumneavostră. Dacă nu aveţi bagaj de cală puteţi să vă prezentaţi direct la controlul de securitate. Dacă aveţi bagaj de cală trebuie să treceţi mai întâi pe la un birou de check-in din aeroport pentru predarea acestuia.

Bagaje

La clasa economic bagajul de mână nu poate depăşi 5 kg şi limitele de 55 x 40 x 20 cm. La clasele viva! Saver and viva! Business aveţi dreptul la două bagaje de mână care să se încadreze în aceleaşi standarde impuse. În ceea ce priveşte bagajul de cală/ înregistrat, la clasa economic aveţi dreptul până la 20 de kg, iar la restul claselor 30 de kg. Pentru depăşirea limitelor de greutate şi dimensiune se aplică taxe suplimentare. Puteţi să vă adăugaţi bagaje cu până la 24 de ore înainte de zbor.

Locuri

Locurile în avion se pot selecta online cu până la 24 de ore de zbor sau puteţi să sunaţi la Service Center. Pentru pasagerii care zboară la clasele viva! Saver and viva! Business această opţiune este gratuită, iar pentru cei de la clasa economic se aplică o taxă. Unele locuri nu pot fi selectate deoarece sunt destinate pasagerilor care au nevoie de asistenţă specială sau trebuie păstrate libere din motive de siguranţă. Locurile care se află la ieşirile de siguranţă pot fi ocupate doar de pasageri care au peste 16 ani.

Taxe

Nerespectarea limitelor impuse la bagaje şi depăşirea acestora presupune aplicarea unor taxe. Pentru pasagerii de la clasa economic se plică o taxă dacă se doreşte selectarea locului în avion. Dacă doriţi să adăugaţi kilograme în plus la bagaj, puteţi face acest lucru. Aveţi posibilitatea de a adăuga 5 sau 10 kilograme/ zbor/ pasager contra unei taxe stabilite de companie. Dacă doriţi să schimbaţi numele pasagerului, se poate face acest lucru cu până la două ore înainte de zbor, însă va trebui plătită o taxă plus diferenţa de la biletul de avion, dacă este cazul.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.