Hartă

Bilete de avion Atlasglobal

Compania aeriana Atlasjet are sediul în Istanbul, operând atât zboruri domestice, cât și internaționale. A fost înființată în anul 2001, iar zborurile sale sunt către țări precum Moldova, Rusia, Ucraina, Marea Britanie, Georgia, Iran, Irak, dar și zboruri pe teritoriul Turciei. Pe lângă aceste zboruri programate, Atlasjet operează și zboruri de tip charter în anumite perioade ale anului.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 10 ianuarie 2015 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Atlasjet

Check-in

Atlasjet oferă pasagerilor opțiunea de check-in online, opțiune care este foarte ușor de folosit și la îndemâna oricui. Este o modalitate rapidă de a încheia procesul de check-in de acasă sau de oriunde aveți acces la internet și vă garantează siguranță în ceea ce privește tichetul dumneavoastră de îmbarcare. Bineînțeles că puteți să faceți check-in-ul și la aeroport la birourile speciale puse la dispoziție, birouri unde oricum trebuie să mergeți dacă aveți bagaj de cală. Pentru a face check-in-ul online aveți nevoie doar de numărul rezervării pe care trebuie să-l introduceți în câmpul specificat și apoi să introduceți numele de familie al pasagerului. După ce ați făcut acest lucru, trebuie doar să urmați pașii specificați și să introduceți informațiile corecte referitoare la pasager.

Bagaje

Bagajul de mână trebuie să încapă în spațiul de sub scaunul dumneavoastră și să nu depășească dimensiunile de 25cm x 45cm x 56cm și greutatea de 8 kg. Anumite produse și obiecte sunt interzise în bagajul de mână, iar regulile internaționale pentru transportul lichidelor în bagajul de mână sunt aplicate și de către Atlasjet. Bagajul de cală nu poate depăși greutatea de 32 kg, iar dacă o depășește, compania nu îl va accepta. În momentul în care căutați un zbor pe site-ul companiei, veți putea vedea care sunt limitele pentru bagajele de cală.

Locuri

Puteți să vă selectați locul în avion în mod gratuit. Fie că doriți un loc cu mai mult spațiu pentru picioare, un loc lângă culoar sau unul la geam, compania Atlasjet vă pune la dispoziție această opțiune în timpul procesului de rezervare. Locul selectat va apărea pe tichetul dumneavoastră de îmbarcare, fie că l-ați emis dumneavoastră în urma procedurii de check-in, fie că a fost emis în aeroport, la biroul de check-in.

Taxe

În prețul biletului sunt incluse toate taxele de procesare, administrare și cele pentru servicii. Dacă doriți să renunțați la biletul dumneavoastră, să schimbați data sau ora zborului puteți face acest lucru fără să plătiți vreo taxă adițională dacă semnalați modificarea preferințelor cu până la 12 ore înainte de decolare. În cazul în care nu vă încadrați în acest interval orar, se aplică o taxă de 30% pentru fiecare segment pe care doriți să-l modificați.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.