Hartă

Bilete de avion Austrian Airlines

Austrian Airlines , cea mai mare companie aeriană a Austriei, a fost înființată în 1957 și are sediul central în Viena. Din anul 2000, Austrian Airlines este membră ”Star Alliance”. Austrian Airlines deservește atât destinații europene cât și de peste ocean, având mai mult de 40 destinații în Europa Centrală, de Vest și de Est și are un rol principal în acest sector. Locurile de la bordul aeronavelor Austrian Airlines au culori care variază elegant între gri și roșu. Confortul austriac nu lasă de dorit nici în privnța mâncării. De reținut că Austrian Airlines s-a clasat pe locul doi la categoria ”Best Business Class Catering 2012”.

Te rugăm să reții că informațiile de pe această pagină au fost preluate la data de iulie 2013 și ele pot fi supuse schimbărilor de termeni și condiții ale companiei aeriene după această dată. Pentru o informare completă, te rugăm să vizitezi pagina oficială Austrian Airlines.

De ce să zbori cu Austrian Airlines?

Check-in

Pe lângă metodele de check-in la ghișeu sau automatele de Qucik Check-in, poți face check-in și online prin Web Check-in care este disponibil cu până la 36 de ore înaintea decolării. Câștigi timp, deoarece îți poți printa biletul electronic de acasă (aceste servicii nu sunt disponibile în toate aeroporturile). Austrian Airlines oferă și opțiunea de mobile check-in prin intermediul telefonului tău mobil. Vei primi un mesaj pe telefon cu un link , prin intermediul căruia vei primi cartea de îmbarcare. Membrii Miles& More se pot înregistra pentru serviciul de SMS Check-in. Pentru călătorii care upgradează de la Clasa Economy la Business pot economisi timp prin folosirea ghișeului Austrian Business Class baggage drop off. Pentru mai multe informații despre aceste opțiuni inclusiv despre lista aeroporturilor unde aceste servicii sunt disponibile, citește mai multe pe pagina Austrian Airlines.

Bagaje

La bordul aeronavei, este acceptat un singur bagaj de mână, cu greutatea de până la 8 kg pentru cei care călătoresc la clasa economy. Aceștia au voie să ia un bagaj de cală de maxim 23 kg. Pasagerii de la clasa business au voie cu 2 bagaje de mână și 2 bagaje de cală de maxim 32 kg. Pentru copiii sub 2 ani există reglementări speciale, așa că te rugăm să vizitezi pagina Austrian Airlines pentru mai multe informații și despre excesul de kg la bagaje și echipamentul sportiv. Austrian Airlines îți recomandă să nu lași lucruri de valoare în bagajul de cală precum bani, bijuterii, aparate foto, documente importante sau de identitate.

Locurile în avion

Austrian Airlines asigură pentru toate călătoriile un spațiu cât mai confortabil pentru tine. Pentru zborurile europene, distanța medie între scaune la ambele clase, este de 76.2 cm (30 inches). La zborurile în afara Europei, distanța medie la clasa economică este de 78.7 cm (31 inches), iar la clasa business este de 11.7 cm (44 inches). Lățimea medie a scaunului este de cca 43.18 cm (17 inches).

Taxe rezervare

Este întotdeauna mai ieftin să rezervi un bilet online direct cu AUA. Ai posibilitatea să emiți biletul fie online (electronic) fără a plăti o taxă suplimentară, pe când la emiterea biletului prin Call-Center, biroul din oraș sau aeroport se plătește o taxă de 75 euro la clasa business și 40 euro la clasa economy pentru destinațiile europene. Pentru zborurile Long Haul, se aplică aceeași taxă pentru clasa Business, dar emiterea biletelor pentru clasa economy au o taxă de 50 euro. Pentru a citi mai multe despre taxele percepute pentru diferite servicii, consultă pagina companiei AUA.

Austrian Airlines

5,0/5
Pe baza a 5751 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Austrian Airlines?

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.