Hartă

Bilete de avion Avianca

Avianca este compania aeriană națională a Columbiei, fiind înregistrată pentru prima dată sub această denumire în anul 1919. Sediul companiei se află la Aeroportul Internațional El Dorado, iar alte alte două sedii secundare la Aeroportul Internațional El Salvador și Aeroportul Internațional Jorje Chávez. Avianca este membră Star Alliance începând cu anul 2012 și are 121 de destinații puse la dispoziție pentru pasagerii săi.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 10 ianuarie 2015 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Avianca

Check-in

Avianca vine în ajutorul pasagerilor săi cu procedura de check-in online. Este o opțiune foarte simplu de folosit și pentru a completa tot procesul aveți nevoie de toate documentele dumneavoastră de călătorie. La final trebuie doar să vă printați tichetul de îmbarcare. Această opțiune este disponibilă înainte cu 24 de ora zborului. Puteți să accesați opțiunea de Ticket status - status bilet pe site-ul companiei pentru a verifica situația biletului dumneavoastră. Pentru a face acest lucru aveți nevoie doar de codul de rezervare și să introduceți numele de familie al pasagerului. La aeroport Avianca vă pune la dispoziție birouri pentru check-in, unde veți preda bagajele pentru cală și unde vi se va emite un tichet de îmbarcare dacă nu ați facut acest lucru online, prin intermediul check-in-ului online.

Bagaje

Pentru zborurile în Columbia, Ecuador, Peru aveți dreptul, la clasa Economic, la două bagaje de cală care să nu depășească greutatea de 23 kg împreună și dimensiunile de 158 cm, iar la clasa Business 32 de kg. Pentru celelalte zboruri în America Latină, la clasa Economic aveți dreptul la două bagaje care să nu depășească 32 kg împreună și 158 cm, iar la clasa Business două bagaje de câte 32 kg fiecare și dimensiunea de 158 cm. Pentru SUA, Mexic și Canada la clasa Economic este permis un singur bagaj de maxim 23 kg, iar la clasa Business două bagaje de 32 kg fiecare. Pentru cei care călătoresc în Europa, două bagaje de maxim 23 kg fiecare sunt permise la clasa Economic și două bagaje de maxim 32 kg fiecare la clasa Business. La bordul avionului puteți avea un bagaj care să nu depășească 10 kg și dimensiunea de 115 cm. Pe lângă acesta puteți avea un laptop, o servietă sau aparat foto.

Locuri

În timpul procedurii de check-in online aveți posibilitatea de a vă alege locul la bordul avionului. În funcție de preferințele dumneavoastră puteți selecta un loc la geam, la culoar sau cu mai mult spațiu pentru picioare. Totuși locul ales de dumneavoastră poate fi schimbat ulterior de către companie, în anumite condiții care pot să apară din momentul selectării locului și până în momentul check-in-ului.

Taxe

Dacă doriți să schimbați data zborului trebuie să sunați la Call Center-ul agenției și să vă exprimați noua opțiune. O taxă poate fi aplicată pentru această procedură. Dacă doriți să renunțați la biletul dumneavoastră și să cereți o returnare a sumei plătite, trebuie să aveți în vedere tipul de bilet și oferta de care ați beneficiat în momentul achiziționării biletului. Toate taxele sunt incluse în prețul biletului, însă anumite țări nu permit aplicarea taxelor prin intermediul companiei de zbor. În acest caz taxele se plătesc la aeroportul țării de destinație.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.