Hartă

Bilete de avion Blue Air

Blue Air este singura companie aeriană cu capital 100% românesc care operează zboruri încă din decembrie, 2004, către Belgia, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Norvegia, Portugalia, România, Suedia, Spania și Regatul Unit.

Compania Blue Air este membru cu drepturi depline IATA (International Air Transport Association) și este certificată IOSA (IATA Operational Safety Audit) pentru standardele excepționale de operare.

Servicii: Bagaj de mână de 10 kg gratuit • Până la 4 piese de bagaj de cală de 20 sau 32 kg fiecare • Check-in online și la aeroport gratuite • Mâncare și gustări disponibile prin pre-comandă • Servicii de Call Center operabile în program non-stop • Multiple metode de plată • Rezervare de grup • Asistență specială

Te rugăm să reții că informațiile de pe această pagină au fost preluate la data de august 2018 și ele pot fi supuse schimbărilor de termeni și condiții ale companiei aeriene după această dată. Pentru o informare completă, te rugăm să vizitezi www.blueairweb.com.

De ce să zbori cu Blue Air?

Serviciile de Check-In

Serviciul de check-in online este gratuit și disponibil pentru toți pasagerii Blue Air. Acesta se poate efectua începând cu 30 de zile și până la 12 ore înainte de ora programată de plecare. Acest serviciu este disponibil pentru toate zborurile Blue Air, cu câteva excepții, caz în care check-in-ul se va efectua gratuit la aeroport, înainte de plecare. Lista completă a zborurilor care au opțiunea de check-in online disponibilă poate fi consultată pe site-ul oficial Blue Air.

Bagajele

Fiecare călător are dreptul la un singur bagaj de mână, care nu poate depăși greutatea de 10 Kg și dimensiunile 55 cm x 40 cm x 20 cm. Produsele cumpărate din zona de Duty-Free din aeroport sunt transportate gratuit în cabină, separat de bagajul de mână. Dacă bagajul nu se încadrează în limita de greutate sau mărime, pasagerii vor trebui să achite o taxă de procesare în regim de urgență, iar acesta va fi transportat la cală. Blue Air permite maximum patru piese de bagaj de cală/ pasager cu dimensiunile maxime de 100x80x30 cm și greutatea maximă de 32 de kg/ bagaj de cală.

Locurile în avion

Blue Air are în flotă aeronave moderne cu o capacitate totală între 126 și 189 de locuri. Blue Air alocă automat un loc pasagerilor care fac check-in-ul la aeroport. Dar, dacă ai preferințe în a-ți alege un anumit loc în avion, o poți face prin opțiunea Rezervare loc avion, disponibilă atât online, cât și în aeroport.

Forme de plata si tarife

Blue Air acceptă următoarele modalități de plată: card (Visa, MasterCard, Maestro, BANCONTACT MISTERCASH, AIRPLUS, UATP, SOFORT, GIROPAY, IDEAL), depunere numerar, transfer bancar, PayPal și la terminalele de plată (Qiwi, Zebrapay, PayPoint). Blue Air pune la dispoziție o listă completă de tarife, servicii și alte informații de interes pe site-ul oficial Blue Air.

Blue Air

4,0/5
Pe baza a 1325 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.