Hartă

Bilete de avion Brussels Airlines

Brussels Airlines este o companie aeriană belgiană, cu sediul la Bruxelles şi baza operativă pe aeroportul de aici. În iunie 2009 începe un parteneriat strategic între Grupul Lufthansa şi Brussels Airlines. Începând cu decembrie 2009 Brussels Airlines devine un membru oficial al Star Alliance - cel mai mare parteneriat global al companiilor aeriene. Compania operează zboruri în Europa, Africa şi Statele Unite, bucurându-se de o flotă de 48 de aeronave moderne.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 iulie 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi Brussels Airlines

Check-in

Online - puteţi să vă faceţi check-in-ul de la orice calculator la care aveţi acces la internet. Este simplu, uşor şi este disponibil cu 24 de ore şi până la o oră înainte de zbor. În această etapă puteţi să vă selectaţi locul în avion. Serviciul este valabil pentru majoritatea zborurilor operate de Brussels Airlines, excepţie făcând cursele din Ajaccio, Bari, Bastia, Cagliari, Figari şi Montpellier. Mobil - pe site-ul m.brusselsairlines.com puteţi să vă faceţi check-in-ul prin intermediul telefonului mobil. Dacă aeroportul nu este dotat cu sistem de citire al codului de bare de pe tichetul de îmbarcare din telefon, puteţi oricum să vă faceţi check-in-ul pe mobil. Odată ajunşi în aeroport, trebuie să vă prezentaţi la biroul de check-in pentru a vă printa tichetul de îmbarcare. Toate aeroporturile de pe care pleacă Brussels Airlines dispun de serviciul de printare. Şi check-in-ul la kiosk-ul din aeroport poate fi o variantă de luat în calcul, la fel şi biroul de check-in pus la dispoziţie de către aeroport, unde un membru al echipei vă va ajuta cu tot procesul. În Africa, la aeroporturile Kigali, Kinshasa şi Monrovia, check-in-ul se poate face la biroul agenţiei din oraş, asta pentru a evita cozile şi aglomeraţia.

Bagaje

Bagajul de mână trebuie să încapă în compartimentul de deasupra scaunului sau sub scaunul din fata dumneavoastră. Dacă zborul este unul scurt aveţi dreptul la un bagaj de mână de 6 kg la clasa b.light, la b.flex 1 bagaj de 12 kg, iar la b.business 2 bagaje de câte 16 kg. Pentru zborurile mai lungi aveţi dreptul la 1 bagaj de 10 kg la clasa Economic şi 2 bagaje de 16 kg la clasa Business. Pe lângă acestea mai puteţi să aveţi un obiect personal, o umbrelă, o geantă de umăr, sau un laptop. Bagajul de cală diferă în funcţie de destinaţie şi clasa la care călătoriţi: - Zboruri scurte - clasa b.light economy, economy şi b.flex economy - un bagaj de 23 de kg şi dimensiunea totală de 158 cm - Zboruri scurte - clasa b.business şi business - 2 bagaje de 32 kg şi dimensiunea totală de 158 cm/ bagaj - Zboruri lungi - clasa economy - Africa Centrală, de Vest şi de Est sau din Statele Unite în Africa- 2 bagaje de 23 kg şi dimensiunea totala de 158 cm/ bagaj - Zboruri lungi - clasa business - Africa Centrală, de Vest şi de Est sau din Statele Unite în Africa- 2 bagaje de 32 kg şi dimensiunea totala de 158 cm/ bagaj.

Locuri

Locurile în avion se pot selecta în timpul procesului de check-in sau pe site-ul companiei aeriene, completând formularul pus la dispoziţie de aceştia. Această opţiune poate fi accesată de cei care călătoresc la clasa b.flex economy, b.business sau de către agenţiile de călătorie. Cei care călătoresc la clasa b.light economy nu au acces la acestă opţiune.

Taxe

Dacă vă achiţionaţi biletul prin intermediul Service Center trebuie să plătiţi o taxă de rezervare de 7 euro pentru zborurile în Europa şi 17 euro pentru zborurile intercontinentale; în cazul în care cumpăraţi biletul de la biroul agenţiei, taxa de rezervare care trebuie plătită este de 10 euro pentru zborurile în Europa şi 20 de euro pentru cele intercontinentale. În cazul achiziţionării biletelor online, nu se va percepe nicio taxa de rezervare. Dacă plătiţi biletul cu cardul de credit sau Paypal, o taxă de 8 euro este aplicată pentru zborurile europene cu plecare din Bruxelles şi 18 euro pentru cele intercontinentale.

Brussels Airlines

5,0/5
Pe baza a 5751 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Brussels Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.