Hartă

Bilete de avion China Airlines

China Airlines este cea mai mare companie aeriană din Taiwan, cu sediul principal la aeroportul internațional Taiwan Taoyuan, în apropierea capitalei Taipei. Compania operează săptămânal zboruri numeroase în Europa, Asia, America și Oceania. China Airlines are trei filiale principale: Mandarin Airlines, pentru zboruri interne, Tigerair Taiwan, pentru zboruri low-cost și China Airlines Cargo. Compania oferă clienților săi programul de fidelizare Dynasty. Obiectivul China Airlines este de a deveni o companie aeriană de top în lume, prin furnizarea celor mai bune servicii la cele mai bune prețuri, prin îmbunătățirea echipamentelor și a flotei și consolidarea siguranței în zbor.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 noiembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu China Airlines

Check-in

Check-in-ul se poate realiza online sau la aeroport, înainte de zbor. În aeroport, check-in-ul se poate efectua atât la ghișeele special amenajate, cât și la kiosk-urile pentru self check-in. Pentru self check-in la unul din kiosk-urile din aeroport, pasagerul are nevoie de pașaport. Această opțiune permite alegerea unui anumit loc în aeronavă. De asemenea, permite efectuarea check-in-ului unui alt pasager pe aceeași rezervare. Pentru check-in-ul la aeroport, compania recomandă pasagerilor să sosească cu aproximativ două ore înainte de decolare. Check-in-ul online se poate realiza începând cu 24 de ore înaintea zborului și până la cu o oră și jumătate înainte de ora de plecare stabilită. Check-in-ul online permite: efectuarea check-in-ului pentru încă nouă persoane, toate pe aceeași rezervare; alegerea sau schimbarea locului în aeronavă.

Bagaje

Pentru toate clasele de zbor, bagajul de mână nu trebuie să depășească dimensiunile 56x36x23 cm, iar greutatea să nu fie mai mare de 7 kg. Pe lângă acest bagaj de mână, fiecărui pasager i se permite îmbarcarea cu unul din următoarele articole personale: poșetă, pătură, aparat foto/cameră video, binoclu, umbrelă, laptop etc. Dimensiunile bagajului de cală nu trebuie să depășească 158 cm, iar greutatea variază în funcție de clasa la care zburați. Pentru zborurile la clasa Economy, bagajul de cală poate avea greutatea maximă de 20 kg, pe când la clasa First, bagajul poate atinge o greutate maximă de 40 kg. În cazul zborurilor spre Statele Unite și Canada, pasagerii pot opta pentru câte două bagaje de cală, cu greutatea cuprinsă între 23 și 32 kg, în funcție de clasa de zbor.

Locuri

La momentul rezervării biletului de avion, fiecare pasager își poate alege un loc anume în aeronavă. Această procedură se poate realiza și pe pagina de internet a companiei, după achiziționarea biletului de avion. Alegerea locului în aeronavă poate fi realizată la clasele First, Business și majoritatea zborurilor de la clasa Economy.

Taxe

Pentru bagajele a căror dimensiune sau greutate depășesc limitele maxime admise, se aplică o taxă. Această taxă este calculată pe baza fiecărui kilogram în plus față de greutatea admisă și variază, în funcție de zbor/rută. Pagina de internet a companiei oferă mai multe informații legate de aceste taxe, în funcție de rute.

China Airlines

4,5/5
Pe baza a 8345 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu China Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.