Hartă

Bilete de avion Condor

Condor este o companie aeriana low-cost din Germania, care face parte din grupul Thomas Cook. Sediul companiei se află la aeroportul Frankfurt, iar bazele secundare sunt la aeroporturile din Hamburg, Munchen sau Stuttgard. Primele zboruri ale companiei au avut loc în anul 1956. Este singura companie din grupul Thoma Cook care nu efectuează curse charter. Compania acoperă zboruri către numeroase destinaţii din Africa sau Caraibe, transportând anual peste 6 milioane de pasageri. Flota companiei este formată din avioane precum Boeing 767-300ER, Boeing 757-300 şi Airbus A320-200.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 27 iunie 2014 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Condor

Check-in

Check-in-ul la aeroport- este disponibil cu cel puţin două ore înainte de plecare, în funcţie de aeroportul de pe care zburaţi. -aveţi la dispoziţie şi serviciul de late night check-in, prin care puteţi să vă faceţi check-in-ul înainte cu o seară de zbor, astfel în ziua următoare, ziua zborului, puteţi să vă prezentaţi direct la serviciul de securitate - în anumite aeroporturi există kiosk-uri speciale pentru check-in, trebuie doar să verificaţi dacă aeroportul de pe care plecaţi are această opţiune Check-in-ul online - este disponibil pentru zboruri cu aeronave Condor sau zboruri Condor cu număr DE. - Este disponibil cu 24 de ore şi până la două ore înaintea zborului - Este valabil şi pentru grupuri până la 9 persoane - Este valabil indiferent de clasa la care zburaţi.

Bagaje

Compania Condor permite un număr diferit de bagaje în funcţie de clasa aleasă. La clasa Economic este permis un bagaj de mână care să nu depăşească 6 kilograme şi dimensiunile 55x40x20 cm, iar în ceea ce priveşte bagajul de cală, greutatea acestuia nu trebuie să depăşească 20 kilograme. Este permis ca pe lângă bagajul de mână să mai aveţi şi un laptop sau o geanta mică. La clasa Comfort aceleaşi reguli sunt aplicate în cazul bagajului de mână, la bagajul de cală în schimb este permisă o greutate de până la 30 kilograme. Dacă aveţi zboruri de conexiune cu alte companii aeriene, trebuie să verificaţi pe site-ul acestora care sunt limitele permise ale bagajelor.

Locuri

În timpul rezervării biletului aveţi posibilitatea de a vă rezerva şi locul în avion. Locurile cu spaţiu extra pentru picioare, adică cele lângă ieşirile de urgenţă, le puteţi rezerva cu până la 48 de ore înainte de zbor. Taxa pentru rezervarea locului diferă în funcţie de zona în care călătoriţi: 9.99 euro pentru zona 1, 11.99 euro pentru zona 2, 19.99 euro pentru zona 3, 24.99 pentru zona 4 şi 29.99 euro pentru zona 5. Pentru cei care călătoresc la clasa Business sau Premium Economy, rezervarea locurilor este gratuită.

Taxe

Compania percepe taxe de rezervare, 3 euro pentru fiecare zbor rezervat şi o taxă de maxim 18 euro pentru plăţile făcute cu cardul de credit. Pentru serviciul de late night check-in se percepe o taxă de 5 euro de persoană; pentru rezervarea locurilor în avion şi pentru bagaje- în funcţie de zona în care vă încadraţi, se plăteşte de asemenea o taxă. Se plateşte o taxă de 12.50 euro dacă doriţi să faceţi vreo modificare pe biletul dumneavoastră.

Condor

4,5/5
Pe baza a 5486 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Condor

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.