Hartă

Bilete de avion Croatia Airlines

Croatia Airlines este operatorul aerian național al Croației. Sediul principal al companiei se află la Zagreb. Misiunea companiei este de a conecta Croația cu întreaga lume și de a contribui la dezvoltarea turismului în Croația. Partener Star Alliance, Croatia Airlines conectează țara cu numeroase destinații din Europa. *Informațiile sunt corecte la data de 25 septembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Croatia Airlines

Check-in

Check-in-ul se poate realiza atât online, cât și la aeroport. Web check-in este disponibil începând cu 23 de ore înainte de zbor și până la cu o oră înainte de decolare. De reținut e că biletul de îmbarcare nu va fi trimis automat pe adresa de e-mail, acesa va trebui printat în timpul procesului de check-in. În cazul check-in-ului la aeroport, pasagerii sunt sfătuiți să ajungă la aeroport cu două ore înainte de zbor, pentru rutele internaționale și 90 de minute înainte de zbor pentru rutele interne. În unele aeroporturi exista kiosk-uri special amenajate pentru self check-in.

Bagaje

Bagajul de mână nu trebuie să depășească greutatea de 8kg, iar suma dimensiunilor 115 cm. Pentru clasa Business, le este permisă pasagerilor îmbarcarea cu două bagaje de mână. În cazul bagajului de cală, pentru zborurile internaționale acesta nu trebuie să depășească greutatea de 23 kg la clasa Economy și 32 kg la clasa Business. Pentru zborurile interne, greutatea maximă admisă pentru bagajul de cală este de 15 kg la clasa Economy și 20 kg la clasa Business. Suma dimensiunilor bagajului de cală nu trebuie să depășească 158 cm. Dacă bagajele depășesc greutatea sau dimensiunile cerute, atunci excedentul de bagaj va fi taxat.

Locuri

Croatia Airlines pune la dispoziția clienților săi opțiunea de a-și alege locul în aeronavă. Imaginile de pe site-ul companiei facilitează alegerea locului în avion. Această opțiune poate fi realizată atât la cumpărarea biletului, cât și la realizarea web check-in-ului.

Taxe

Taxele aplicate pentru excedentul de bagaj sunt categorisite în funcție de dimensiunile și greutatea bagajului. Pentru zborurile internaționale, taxele încep de la 75 Euro. Pentru mai multe informații, vizitați pagina companiei.

Croatia Airlines

3,5/5
Pe baza a 559 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Croatia Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.