Hartă

Bilete de avion Czech Airlines

Czech Airlines este compania națională a Cehiei și deține o rețea vastă de legături cu Europa. De asemenea, compania operează zboruri și către America, Africa și Asia. Czech Airlines este considerată una dintre cele mai bune companii aeriene din Europa Centrala și de Est. Czech Airlines oferă călătorilor săi programul OK Plus, care permite acumularea de puncte. Aceste puncte pot fi preschimbate în cadouri sau bilete de avion. 

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 20 iunie 2014 şi se pot modifica.

De ce să zburați cu Czech Airlines

Check-in

Check-in-ul se poate realiza atât online, pe pagina web a companiei, cât și de pe telefonul mobil. Check-in-ul de pe telefonul mobil se poate realiza între 30 de ore și 1 oră înainte de plecare. De asemenea, se poate realiza și la unul din counterele cu auto-servire din incinta aeroportului, pentru care aveți nevoie de cardul de credit sau pașaport. Anumite aeroporturi au birouri speciale pentru achiziționarea biletului în modul tradițional.  Check-in-ul este permis de la 30 de ore și până cu o oră înainte de îmbarcare. 

Bagaje

Pasagerii au dreptul la un bagaj de cală cu greutatea maximă de 23 kg pentru clasa Economy și 30 kg pentru clasa Business și un bagaj de mână cu greutate maximă de 8 kg. Transportul bagajului este gratuit, cu condiția să se încadreze în limitele admise. Este permisă îmbarcarea cu un animal de companie, dacă acesta nu depășește greutatea de 8 kg. Copiii cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani au dreptul la un loc și la un bagaj ca și în cazul adulților. Deținătorii de carduri OK Plus au dreptul la un bagaj de cală suplimentar gratuit.

Locuri

Check-in-ul online permite alegerea unui anumit loc în aeronavă. Pentru a modifica locul, trebuie bifată căsuța cu numele pasagerului, apoi se poate modifica locul. 

Taxe

Transportul animalelor se efectuează contra cost, iar această taxă se calculează în funcție de taxele aplicabile bagajului în plus.  Pentru bagajele ce depășesc greutatea admisă, se percepe o taxă de 1-1,5% pe kilogram în plus din cel mai mare tarif one-way, în funcție de destinație. 

Czech Airlines

4,5/5
Pe baza a 828 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zburați cu Czech Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.