Hartă

Bilete de avion EgyptAir

EgyptAir este compania aeriană naţională a Egiptului, care funcţionează începând cu anul 1932, are sediul la Cairo şi este membră a Star Alliance din luna iulie 2008. Operează zboruri domestice în 13 oraşe şi zboruri internaţionale în 65 de oraşe. Flota sa este compusă din 81 avioane, majoritatea destinate transportului de pasageri, iar unele destinate transportului de mărfuri.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 29 august 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi EgyptAir

Check-in

Compania EgyptAir pune la dispoziţia pasagerului posibilitatea de a-şi face check-in-ul online pentru a câştiga timp şi pentru comoditate. Această opţiune este valabilă cu 48 de ore şi până la 90 de minute înaintea zborului, iar la plecările de pe anumite aeroporturi opţiunea de check-in online nu este disponibilă. O listă completă se poate găsi pe site-ul companiei. În schimb, unele aeroporturi au regim special în ceea ce priveşte această opţiune: - JFK – New York- pasagerul trebuie să se prezinte la biroul de check-in pentru verificarea datelor şi pentru emiterea tichetului de îmbarcare - KWI – Kuwait- pasagerul trebuie să se prezinte la biroul de check-in pentru reemiterea tichetului de îmbarcare - DMM – Dammm şi RUH – Riyadh – pasagerii trebuie să aibă două exemplare ale tichetului de îmbarcare La aeroport check-in-ul se face la biroul de check-in pus la dispoziţie companiei aeriene. Opţiunea de check-in pe telefonul mobil este şi ea posibilă înainte cu 48 de ore şi până la 90 de minute înainte de zbor. Veţi primi pe telefonul mobil tichetul de îmbarcare electronic cu care vă puteţi prezenta la aeroport.

Bagaje

Pentru zborurile internaţionale fiecare pasager are dreptul la următoarele tipuri de bagaje: - Clasa business – 2 bagaje de cală/ 32 kg fiecare de dimensiunea 158 cm şi 2 bagaje de mână de 8 kg - Clasa economic - 2 bagaje de cală/ 23 kg fiecare de dimensiunea 158 cm şi un bagaj de mână de 8 kg Pentru zborurile domestice, următoarele limite sunt impuse: - Clasa business – un bagaj de cală/ 32 kg de dimensiunea 158 cm şi 2 bagaje de mână de 8 kg - Clasa economic - un bagaj de cală/ 23 kg de dimensiunea 158 cm şi un bagaj de mână de 8 kg Cei care fac parte din cluburile puse la dispoziţie de companie au alte limite pentru bagaje.

Locuri

Pasagerii care călătoresc cu EgyptAir au la posibilitatea să îşi aleagă gratuit un loc în avion în timpul procesului de check-in online. Dacă nu aţi făcut acest lucru sau veţi face check-in-ul la aeroport, vi se va aloca un loc automat la biroul de check-in în momentul eliberării tichetului de îmbarcare. Chiar dacă aţi ales această opţiune, compania poate lua decizii în ultimul moment referitor la locul dumneavoastră pe motive strict operaţionale şi vă poate aloca un altul.

Taxe

Nu se plătesc taxe pentru alegerea locului în avion. Dacă faceţi rezervarea biletului dumneavoastră prin intermediul site-ului companiei nu vi se percepe nicio taxă. Se aplică taxe dacă doriţi să vă anulaţi călătoria, iar acestea variază în funcţie de biletul pe care îl deţineţi. De asemenea, dacă doriţi încă un loc în avion pentru confortul dumneavoastră, va mai trebui să plătiţi încă o dată preţul biletului, însă vi se va emite un singur bilet. În cazul în care limitele bagajelor sunt depăşite, se vor aplica taxe adiţionale.

EgyptAir

3,5/5
Pe baza a 1753 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi EgyptAir

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.