Hartă

Bilete de avion EL AL Israel Airlines

Compania națională israeliană El Al (în traducere liberă: „către cer”) a fost fondată în anul 1948 și dispune de o flotă de 40 de avioane Boeing, de tip 737, 747, 767 și 777. Compania deservește destinații în Europa, America de Nord, Africa și Orientul Apropiat și Îndepărtat. El Al este considerată una dintre cele mai sigure companii din lume, datorită procedurilor stricte de securitate care sunt aplicate la sol cât și în aer. Biletele sunt disponibile în 4 clase de confort: Economy, Economy Plus, Business și First Class.

*Informațiile au fost colectate la data de 23 august 2014 și e posibil să se fi modificat. Pentru informații actuale, te rugăm să vizitezi pagina oficială El Al.

De ce să alegem El Al

Check-in

El Al permite efectuarea check-in-ului online (prin internet) pentru a economisi timp la aeroport, variantă recomandată în special dacă nu ai bagaje de cală sau dorești rezervarea locurilor în avans. Cei care aleg acest serviciu de Express Check-in beneficiază și de cozi separate la controlul de securitate de la aeroport. Check-in-ul online este deschis cu 24 de ore înainte de ora decolării și se închide cu 3 ore înainte. În cazul în care plecarea este din Israel, nu este necesară tipărirea biletului întrucât se acceptă doar identificarea cu ajutorul pașaportului. Dacă nu aveți imprimantă, puteți folosi și automatele de check-in din aeroport, care vă vor tipări biletul.

Bagaje

Numărul și greutatea maximă a bagajelor depind de clasa biletului achiziționat precum și de nivelul la care te afli în programul de fidelizare Matmid Club. Pentru clasele Economy, se acceptă un bagaj de mână de 8 kilograme și unul de cală de 23 de kilograme, dar dacă dispui de un card de membru Matmid de nivel, cel puțin, Gold, atunci se acceptă 12 kilograme la cabină și două bagaje de 32 de kilograme la cală. La clasa Business, se acceptă 2 sau 3 bagaje de cală de 32 de kilograme fiecare, în funcție de același card de membru Matmid. În fine, la First Class, se poate ajunge la 4 bagaje de cală de 32 de kilograme.

Locuri

Dacă nu faci check-in-ul online, locurile vor fi atribuite la ghișeul de predare a bagajelor. Dacă nu vrei să lași alegerea locului la voia întâmplării, alege-l la momentul check-in-ului online. Pentru mai mult confort se oferă posibilitatea de alegere a locului preferat (Economy), cu înclinare mai mare și loc de picioare sporit (Economy Plus), sau poți rezerva un loc liber lângă tine, toate acestea pentru un cost suplimentar sau prin licitație.

Taxe

El Al nu percepe taxe suplimentare pentru achiziționarea biletului și efectuarea check-in-ului. Costuri mai apar doar dacă dorești achiziționarea unor diferite facilități, pentru a schimba locul cu unul din altă clasă sau cu mai mult loc la picioare sau cap, sau pentru a comanda meniuri ale unor bucătari celebri, în avion. Pe unele dintre zboruri sunt oferite și servicii de telefonie prin satelit sau de streaming video pe laptopul personal, contra cost.

EL AL Israel Airlines

4,5/5
Pe baza a 725 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegem El Al

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.