Hartă

Bilete de avion Etihad Airways

Etihad Airways este compania aeriană națională a Emiratelor Arabe Unite. Compania își are sediul la Abu Dhabi și este una dintre cele mai importante companii aeriene din lume. Este câștigătoare a nenumărate premii care îi reflectă performanțele și valoarea. Etihad Airways poate fi văzut și ca un punct de legătură între Est și Vest. Compania deține o flotă modernă, inovatoare, cu standarde ridicate. Etihad Airways caută să satisfacă toate exigențele și nevoile clienților săi.

*Toate informațiile sunt valabile la data de 20 iulie 2014 și se pot modifica.

De ce să zburați cu Etihad Airways

Check-in

Check-in-ul se poate realiza online, de la 24 de ore și până înainte cu 2 ore de îmbarcare. Astfel, evitați cozile de la aeroport și mai mult, vă puteți alege locul în aeronavă. O alta metodă eficientă de check-in se poate efectua și cu ajutorul telefonului mobil, cu cel puțin 3 ore înainte de zbor. De asemenea, check-in-ul poate fi realizat și la unul din ghișeele special amenajate din aeroport, sau la una dintre agențiile companiei din Abu Dhabi sau Dubai.

Bagaje

Bagajul de mână la clasa Economy trebuie să nu depășească 7 kg, iar dimensiunea maxim 111 cm. La clasa Business e permisă îmbarcarea cu 2 bagaje cu o greutate maximă de 12 kg, iar dimensiunile să nu depășească 111 cm. Bagajul de cală poate avea greutate maximă de 30 kg pentru clasa Economy și 40 kg la clasa Business, iar dimensiunile permise sunt de 45 x 72 x 90 cm.

Locuri

La efectuarea check-in-ului online, vă puteți alege locul în aeronavă. În funcție de clasa la care călătoriți și preferințele dumneavoastră, puteți să vă alegeți un anumit loc în aeronavă (spațiu pentru picioare, loc la geam etc.).

Taxe

Se pot aduce modificări rezervărilor făcute, dar, în funcție de clasa la care călătoriți și destinație, va trebui să achitați o anumită sumă. Aceste taxe încep de la 10 USD.

Etihad Airways

4,0/5
Pe baza a 5707 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zburați cu Etihad Airways

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.