Hartă

Bilete de avion Finnair

Finnair este o companie aeriană înfiinţată în 1 noiembrie 1923. De atunci, compania operează zboruri fără întrerupere, fiind specializată pe zborurile dintre Europa şi Asia. Fiind compania aeriană naţională a Finlandei, baza se află pe aeroportul din Helsinki. Zborurile pe care această companie le operează sunt în peste 70 de destinaţii, în Finlanda, Europa, Asia şi America de Nord.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 28 august 2014 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Finnair

Check-in

Tipurile de check-in puse la dispoziţie de Finnair sunt următoarele:
- Online check-in – se poate accesa cu 36 de ore înainte de zbor
- Check-in automat – acest tip de check-in necesită adăugarea numărului dumneavoastră de telefon la profilul pe care îl aveţi pe site-ul companiei; dacă nu aţi reuţit să faceţi check-in –ul online, compania vă va trimite automat check-in-ul pe telefonul dumneavoastră
- Self-service check-in – o altă modalitate de check-in este la kioşcurile speciale din aeroport
- Check-in la biroul din aeroport – dacă nu aveţi nicio altă modalitate de a face check-in-ul, la aeroport există birourile speciale pentru a face acest lucru; trebuie doar să mergeţi la cel alocat zborului dumneavoastră.

Bagaje

"Dimensiunea pentru bagajul de mână nu are voie să depăşească 56 cm x 45 cm x 25 cm. La clasa business aveţi dreptul ca pe lângă bagajul de mână să mai aveţi şi o geantă de laptop sau geantă de umăr. Nu au voie să depăşească greutate de 10 kg împreună. La celelalte clase greutatea de 8 kg este cea impusă şi nu aveţi dreptul la nicio altă geantă în afară de bagajul de mână. Pe fiecare bilet de avion apare numărul de bagaje înregistrate la care aveţi dreptul în funcţie de clasa şi destinaţia dumneavoastră. Dimensiunile trebuie să se încadreze în limita de 158 cm, iar greutatea nu poate depăşi 23 kg. "

Locuri

Compania pune la dispoziţia călătorului posibilitatea alegerii unui loc în avion. Această opţiune este valabilă pentru zborurile care au prefixul AY şi a căror număr începe cu 105. Dacă nu aţi rezervat un loc dinainte, puteţi face acest lucru în timpul procesului de check-in fără să trebuiască să plătiţi vreo taxă. Pentru locurile speciale din aeronavă şi pentru cele cu mai mult spaţiu la picioare se plăteşte o taxă în funcţie de destinaţia dumneavoastră.

Taxe

Se aplică taxe suplimentare pentru bagajele care depăşesc limitele impuse de companie. Mâncarea de la bordul avionului este inclusă în preţul biletului. Dacă vă cumpăraţi biletul online de pe site-ul companiei nu trebuie să plătiţi nicio taxă, dar dacă apelaţi la birourile agenţiei sau la aeroport pentru achiziţionarea biletului de avion, o anumită taxă va trebui plătită. Se plătesc taxe adiţionale dacă doriţi să renunţaţi la bilet, să schimbaţi numele sau să vi se reemită biletul. Restul taxelor sunt incluse în preţul biletului de avion.

Finnair

4,5/5
Pe baza a 2469 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Finnair

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.