Hartă

Bilete de avion Flybe

Flybe este o companie aeriană britanică low-cost, cu sediul la Exeter. Flybe se află în prim-planul industriei aviatice din regiune și un lider de piață în inovațiile aduse în favoarea clienților săi. Compania operează zboruri în majoritatea țărilor europene. Flybe pune la dispoziția clienților săi programe de fidelitate avantajoase. Printre promoțiile și reducerile oferite de Flybe, se numără chiar și posibilitatea de a câștiga zboruri gratuite. 

*Informațiile sunt corecte la data de 25 octombrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Flybe

Check-in

Flybe oferă mai multe posibilități de realizare a check-in-ului. Prima modalitate este sistemul de check-in automat, care se realizează la efectuarea rezervării. Pasagerii pot opta pentru a se înregistra la check-in automat. Biletul de îmbarcare va fi primit în mod automat pe e-mail sau telefonul mobil, începând cu până la 36 de ore înainte de îmbarcare. Check-in-ul online este posibil tuturor pasagerilor care și-au achiziționat biletul de avion online. Check-in-ul se poate realiza personal și la unul din chioșcurile special amenajate din aeroport. Pentru a putea efectua self check-in-ul, pasagerul are nevoie de codul de rezervare sau o formă de identificare, împreună cu numărul zborului. Dacă aveți nevoie de asistență sau de ajutor pentru a realiza check-in-ul, vă puteți adresa unui membru Flybe, la unul din ghișeele de check-in amenajate în aeroport.

Bagaje

Flybe permite îmbarcarea pasagerilor cu un număr diferit de bagaje și greutăți diferite, în funcție de biletul achiziționat, destinație și durata zborului. Bagajul de mână este inclus în biletul de avion. Dimensiunile nu trebuie să depășească 50 x 40 x 23 cm, iar greutatea maximă admisă este de 10 kg. În cazul bagajului de cală, nu există restricții în privința dimensiunilor, dar greutatea nu trebuie să depășească 20 kg. În funcție de clasa la care zburați, bagajul de cală poate fi gratuit, sau puteți adăuga un bagaj în plus, fără cost suplimentar. Bagajul de cală poate fi adăugat rezervării online, cu până la două ore înainte de zbor, sau sunând la serviciul Relații Clienți ai companiei, cu până la patru ore înainte de zbor.

Locuri

Biletul de avion are inclus în preț un loc în aeronavă. Pentru alegerea unui anumit loc în aeronavă (la geam, spațiu pentru picioare etc.), se aplică o taxă în plus. În funcție de clasa la care zburați, alegerea unui anumit loc în aeronavă poate fi gratuită.

Taxe

Depășirea dimensiunilor sau a greutății bagajului de mână poate atrage o taxă de peste 50 Euro. Alegerea unui anumit loc în aeromavă atrage o taxă începând de la 9 Euro, în funcție de locul ales, clasa la care zburați sau destinație. Pentru mai multe informații, vizitați pagina companiei.

Flybe

5,0/5
Pe baza a 18476 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Flybe

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.