Hartă

Bilete de avion Frontier Airlines

Frontier Airlines este o companie aeriană cu sediul pe aeroportul internaţional Denver care şi-a început activitatea la data de 5 iulie 1994. Zborurile operate de această companie aeriană vizează peste 80 de destinaţii în Statele Unite, Republica Dominicană, Jamaica, Costa Rica şi Mexic. Frontier Airlines deţine o flotă de 18 avioane de tip Airbus 320 şi 35 de avioane Airbus 319.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 septembrie 2014 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Frontier Airlines

Check-in

Frontier Airlines oferă pasagerului diverse posibilităţi de check-in precum cel online şi la kioşcurile sau la birourile de check-in din aeroport. Trebuie să vă prezentaţi în aeroport cu tichetul de îmbarcare printat înainte cu 45 de minute pentru zborurile domestice şi 60 minute pentru zborurile internaţionale. Check-in-ul online este disponibil cu 24 de ore şi până la 45 de minute înainte de ora programată pentru zbor. Pentru check-in aveţi nevoie de numele pasagerului şi de numărul de rezervare format din 6 litere. Tot cu aceste detalii puteţi să vă faceţi check-in-ul la unul dintre kioşcurile din aeroport. Dacă nu aveţi bagaj de cală, puteţi merge direct la controlul de securitate prezentând tichetul de îmbarcare. În cazul în care consideraţi că aveţi nevoie de ajutor, puteţi oricând apela la birourile de check-in din aeroport.

Bagaje

Indiferent de biletul de avion achiziţionat, toată lumea are dreptul la un bagaj de mână gratuit la bordul avionului. Dimensiunile permise sunt 25cm x 40 cm x 61 cm şi greutatea maximă este de 15 kg. Dacă se doreşte un bagaj de mână mai mare, compania aplică anumite taxe în funcţie de mărimea bagajului. Puteţi să mai aveţi şi o geantă de umăr, poşetă, umbrelă, tabletă sau camere foto/video, lucruri care sunt considerate obiecte personale. Dacă vă achiziţionaţi bagajul de cală în timpul check-in-ului online preţul este de 20$, iar dacă îl achiziţionaţi de la aeroport preţul pe care îl veţi plăti este de 25$. Pentru un al doilea bagaj se plătesc 30$, iar pentru un al treilea 75$. Dimensiunea bagajului de cală sau înregistrat nu poate să depăşească 158 cm.

Locuri

Cu Frontier Airlines puteţi să vă alegeţi locurile în avion atunci când faceţi rezervarea pe site-ul companiei. Puteţi să vă alegeţi locurile în avion în funcţie de preferinţele dumneavoastră. În funcţie de tipul de bilet achiziţionat se poate plăti o anumită taxă pentru această opţiune. Compania oferă trei tipuri de locuri care pot fi selectate: strech, select sau standard. Locurile strech şi select sunt limitate şi le puteţi alege în funcţie de disponibilitate."Cu Frontier Airlines puteţi să vă alegeţi locurile în avion atunci când faceţi rezervarea pe site-ul companiei. Puteţi să vă alegeţi locurile în avion în funcţie de preferinţele dumneavoastră. În funcţie de tipul de bilet achiziţionat se poate plăti o anumită taxă pentru această opţiune. Compania oferă trei tipuri de locuri care pot fi selectate: strech, select sau standard. Locurile strech şi select sunt limitate şi le puteţi alege în funcţie de disponibilitate.

Taxe

Dacă bagajul dumneavoastră depăşeşte limitele impuse de către companie va trebui să plătiţi o taxă. Se plătesc taxe şi dacă doriţi să vă adaugaţi mai multe bagaje de cală. Dacă doriţi un anumit loc în avion s-ar putea să plătiţi o taxă în funcţie de tipul de loc pe care îl doriţi. Nicio taxă plătită pentru alocarea locurilor nu este returnabilă în cazul anulării sau schimbării zborului. Toate taxele sunt aplicate pe zbor.

Frontier Airlines

4,0/5
Pe baza a 673 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Frontier Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.