Hartă

Bilete de avion Germania

Compania aeriană Germania are sediul principal la Berlin. Este o companie de prestigiu datorită serviciilor excelente pe care le oferă. Este renumită pentru punctualitate și standardele ridicate. Germania operează zboruri în mai multe țări din Europa. Compania oferă și bilete low cost, sub denumirea Germania Express.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 septembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Germania

Check-in

Ghișeele pentru check-in se deschi cu două ore înainte de ora stabilită pentru decolare. La unele aeroporturi, check-in-ul se poate realiza și mai devreme. Ghișeele se închid cu 45 de minute înainte de zbor. Din păcate, compania nu permite efectuarea check-in-ului online. Panourile informative din aeroport indică unde se află ghișeele de check-in pentru zborurile cu compania Germania. Unele zboruri permit efectuarea check-in-ului dinainte cu o seară, dacă acestea pleacă până la ora 12:00 a.m.

Bagaje

Dimensiunile maxime admise pentru bagajul de mână sunt 55 cm lungime, 40 cm lățime și 20 cm înălțime, iar greutatea nu trebuie să depășească 6 kg. Pe lângă acest bagaj de mână, fiecărui pasager îi este permis unul din următoarele: aparat foto, poșetă etc. Limita pentru bagajul de cală este de 20 kg. Dacă se depășește această greutate până la maxim 32 kg - limita maximă admisă - se percepe o taxă suplimentară.

Locuri

Odată efectuată rezervarea zborului, se poate alege și un anumit loc în aeronavă. De curând s-a introdus locul XL, cu spațiu în plus pentru picioare.

Taxe

Taxa pentru alegerea locului în aeronavă este de 10 Euro pentru o călătorie și se poate achita cu până la două zile înaintea zborului. Pentru locul XL, taxa este de 30 de Euro pentru o călătorie.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.