Hartă

Bilete de avion Germanwings

Germanwings reprezintă o companie aeriană low-cost din Germania și face parte din renumitul grup Lufthansa. A fost înființată în anul 1997. Compania operează zboruri în Europa, Asia și Africa. O distincție a companiei aeriene este faptul că facilitează transportul copiilor cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani. Germanwings oferă la bordul aeronavelor sale, contra cost, gustări și băuturi. De asemenea, pe durata zborului, pasagerii beneficiază de programe video.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 20 iunie 2014 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Germanwings

Check in

Check-in-ul se realizează atât pe web, cât și cu ajutorul telefonului mobil. Check-in-ul online se realizează începând cu 72 de ore și până la maxim 3 ore înainte de îmbarcare. Odată realizat check-in-ul online, se pot aduce doar completări, de exemplu modificarea bagajului. 

Bagaje

Bagajul de mână poate avea dimensiuni maxime de 55 x 40 x 20 cm, iar greutatea nu trebuie să depășească 8 kilograme. Dacă bagajul depășește aceste dimensiuni, va fi încadrat la bagaj de cală. În bagajul de mână sunt acceptate lichide în recipiente de până la 100 ml. Pentru bagajul de cală se percep taxe suplimentare, dacă acesta depășește greutatea de 23 kilograme. 

Locuri

Este foarte accesibilă rezervarea unui anumit loc în aeronavă. Procedura se poate efectua online, atât pe pagina web, cât și cu ajutorul telefonului mobil, cu până la 30 de minute înainte de îmbarcare. Există opțiunea Smart, care permite rezervarea unui loc cu mai mult spațiu pentru picioare, fără a fi percepută vreo taxă suplimentară. 

Taxe

Taxele pentru înregistrarea bagajului de cală sunt mai mici dacă rezervarea se face online. Dacă vă înregistrați bagajul la aeroport, taxa percepută pe bagaj pentru zboruri interne este de 10 Euro, iar pentru zborurile internaționale, 20 Euro. Dacă plata biletului de avion se realizează cu ajutorul cardului de credit, se percepe o taxă de 9,5 Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.