Hartă

Bilete de avion GOL Linhas Aéreas

Gol este a doua companie aeriană a Braziliei și operează zboruri în țările din America de Sud. Este o companie modernă, inovatoare, care pune preț pe calitatea serviciilor sale. Modelul de business low-cost al companiei face accesibilă călătoria cu avionul oricui. Cu fiecare an, Gol își mărește exponențial numărul clienților săi. Compania oferă servicii eficiente pentru că are un model de afacere bazat pe structură, sistem și control care consolidează calitatea și siguranța flotei sale. Compania Gol este în continuă perfecționare și dezvoltare, și își evaluează constant oportunitățile de extindere.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 septembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Gol?

Check-in

Check-in-ul online este posibil doar în cazul zborurilor interne. Acesta se poate realiza și cu ajutorul telefonului mobil. Pentru zborurile internaționale, check-in-ul se realizează la ghișeele special amenajate din aeroport. Călătorii sunt rugați să sosească la aeroport cu o oră înainte de îmbarcare.

Bagaje

Pe lângă bagajul de mână, fiecare pasager are dreptul la: cărți și reviste, aparat foto, umbrelă, poșetă. Dimensiunile bagajului de mână nu pot depăși 115 cm, iar greutatea 5 kg. Bagajul de cală are limita de greutate de 23 kg, iar dimensiunea de maxim 158 cm.

Locuri

Compania pune la dispoziția clienților săi locurile speciale Gol. Acestea sunt localizate lângă ieșirile de urgență ale avionului și garantează spațiu și confort. Aceste locuri pot fi cumpărate odată cu achiziționarea biletului de avion. Există două opțiuni: locul cu spațiu pentru picioare și blocarea locului din mijloc pentru mai multă intimitate.

Taxe

Taxele aplicate pentru alegerea locului în aeronavă variază între 25 și 30 Dolari. Pentru bagajele de cală care depășesc dimensiunile admise, se aplică o taxă de 0,5% din prețul biletului pentru zborurile interne și 1% din preț pentru zborurile internaționale.

GOL Linhas Aéreas

3,5/5
Pe baza a 11826 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Gol?

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.