Hartă

Bilete de avion Jet Airways

Jet Airways este o companie aeriană privată din India, cu sediul principal la Mumbai. Este cunoscută ca fiind una din cele mai rapide companii din lume. Jet Airways conectează 22 destinații internaționale și operează zboruri către și dinspre 47 destinații din India. Este o companie care pune accent pe servicii de înaltă calitate, siguranță și confort și astfel oferă cele mai bune oferte de zbor.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 octombrie 2014 și se pot modifica.

De ce să alegeţi Jet Airways

Check-in

Modalităţile de check-in oferite de Jet Airways sunt de ultimă generaţie, pasagerul având posibilitatea check-in-ului online, pe telefonul mobil, la kioşcurile sau la birourile de check-in din aeroport. Check-in-ul online este disponibil înainte cu 48 de ore şi până la o oră pentru zborurile domestice şi cu 48 de ore şi până la 2 ore pentru cele internaţionale pentru toate clasele, excepţie făcând clasa economic, la care check-in-ul online este disponibil cu 24 de ore înainte de zbor. La kioşcurile din aeroport puteţi să vă printaţi tichetul de îmbarcare într-un mod cât mai simplu şi repede cu 24 de ore şi până la 45 de minute înainte de zbor. Dacă aveţi nevoie de ajutor, biroul de check-in de la aeroport vă stă la dispoziţie în orice moment pentru a vă da detaliile de care aveţi nevoie.

Bagaje

Pentru zborurile interne Jet Airways permite urcarea la bordul avionului cu un singur bagaj de mână care să se încadreze în dimensiunile 55 cm X 35 cm X 25 cm, iar greutatea nu are voie să depăşească 7 kg. Pe lângă acesta mai aveţi dreptul la un obiect personal, fie el umbrelă, laptop, aparat foto sau poşetă. Aceleaşi reguli se aplică şi în cazul zborurilor internaţionale la clasa economic. La restul claselor la zborurile internaţionale diferă doar limita de greutate, aceasta fiind de 10 kg. În ceea ce priveşte bagajul de cală, limitele de greutate variază de la 30 -50 kg, în funcţie de destinaţia zborului şi de clasa la care zburaţi.

Locuri

Jet Airways introduce opţiunea de selectare a locului în avion, opţiune care este gratuită pentru pasagerii care zboară la First Class, pentru invitaţii Premiere şi pentru membrii clubului Platinum sau Gold. Şi cei care zboară la clasa economic pot beneficia de această opţiune, dar contra cost. Există două tipuri de locuri care pot fi selectate: comfort şi standard. Locurile comfort sunt pe rândul 10, la geam şi lângă culoar, iar cele standard sunt pe rândurile 11 şi 15, tot la geam sau lângă culoar.

Taxe

Pentru alegerea unui loc în avion, pasagerii de la clasa economic trebuie să plătească o taxă. Dacă se doreşte renunţarea la locul deja ales în avion, suma plătită se va returna în cazul în care anularea opţiunii are loc înainte cu 48 de ore de zbor. În caz contrar, suma nu se returnează. Compania aplică taxe pentru nerespectarea limitelor impuse la bagaje, taxe care pot să difere în funcţie de destinaţie şi de excesul de kilograme pe care îl aveţi la bagaje.

Jet Airways

4,0/5
Pe baza a 2255 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Jet Airways

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.