Hartă

Bilete de avion Jet2

Jet2 este o companie aeriană britanică cu sediul la aeroportul din Leeds Bradford. Societatea aparține de grupul Dart Group PLC și este una de tipul low-cost. Jet2 operează zboruri în Europa și către insulele Canare și cele din Marea Mediterană. Compania oferă programe de loialitate pentru clienții săi. Jet2 a primit numeroase premii de-a lungul anilor, cel mai important fiind acela de cel mai punctual transportator.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 septembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Jet2

Check-in

Jet2 oferă posibilitatea check-in-ului online. Acesta se poate realiza cu 28 de zile înaintea zborului. Prin realizarea check-in-ului online există posibilitatea de a aduce modificări rezervării cu ușurință. Ghișeele pentru check-in se închid cu 40 de minute înainte de timpul programat decolării.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la un bagaj de mână cu dimensiunile maxime de 56 cm lungime, 45 cm lățime și 25 cm înălțime, iar greutatea maximă admisă este de 10 kg. Greutatea maximă admisă pentru bagajul de cală este de 22 kg. Cu toate acestea, fiecare pasager are dreptul la trei asemenea bagaje de cală, contra cost. Prin rezervarea bagajului de cală online, pasagerii economisesc 50% din suma totală percepută.

Locuri

Fiecărui pasager i se alocă un loc în aeronavă înaintea check-in-ului. Jet2 oferă opțiunea de a alege un anumit loc în avionîn schimbul unei taxe. Această opțiune include și alegerea unui loc cu spațiu în plus pentru picioare. După efectuarea check-in-ului, nu se mai poate alege un loc anume în avion.

Taxe

Jet2 își îndeamnă pasagerii să realizeze rezervările online, deoarece astfel economisesc jumătate din taxe. Rezervarea online este gratuită, de asemenea și modificările efectuate. Rezervarea bagajului de cală online permite pasagerului să economisească 50% din taxa percepută.

Jet2

5,0/5
Pe baza a 17313 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Jet2

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.