Hartă

Bilete de avion KLM

Înființată în 1919 pentru Olanda și coloniile sale, KLM este una dintre cele mai vechi companii aeriene care încă operează sub numele ei original. Compania olandeză oferă numeroase rute cu destinații din peste 65 țări, făcând legătura cu rețelele altor linii aeriene internaționale Aeroportul principal al KLM este Schipol, de unde poți găsi zboruri spre aproape orice colț al lumii. În 2004, KLM a fuzionat cu Air France pentru a crea Air France KLM. Datorită acestei alianțe puternice, KLM a ajuns să fie în topul european al industriei aeriene.

Te rugăm să reții că informațiile de pe această pagină au fost preluate la data de iulie 2013 și ele pot fi supuse schimbărilor de termeni și condiții ale companiei aeriene după această dată. Pentru o informare completă, te rugăm să vizitezi pagina oficială KLM.

De ce să zbori cu KLM?

Serviciile de Check-in

Pentru zborurile KLM ai mai multe opțiuni de check-in: online – disponibil în majoritatea aeroporturilor, cu mici excepții, la aeroport sau prin telefonul mobil. Serviciul de check-in online este disponibil cu 30 ore până la cel mult o oră înaintea orei programate de zbor. Dacă nu se poate să faci check-in online, ai opțiunea de a face check-in la aeroport, fie la unul dintre ghișeele de check-in sau la unul dintre automatele de check-in KLM. Ghișeele de check-in se deschid cu 2 ore înainte de ora de plecare și se închid cu 30 de minute înainte de zbor (Europa) și 60 de minute (zboruri intercontinentale). Poți face check-in și de pe telefonul smartphone. Te poți înregistra online pe site-ul KLM și vei primi un email sau mesaj pe telefon cu detaliile de check-in și biletul electronic care va fi scanat la aeroport. Acest serviciu are același condiții ca și check-in online de pe calculator.

Bagaje

Conform regulamentului KLM, orice pasager are voie cu un bagaj de mână la bord. Pentru clasa economy, poți lua un bagaj cu o greutate nu mai mare de 12 kg cu dimensiuni de 55 x 25 x 35 cm (l x w x h). Pentru clasa business, poți lua un bagaj de mână cu o greutate nu mai mare de 18 kg, de dimensiuni 55 x 25 x 35 cm, plus un alt bagaj mai mic cu o dimensiune de 45 x 20 x 35 cm. La ambele clase, este permis să ai încă un obiect accesoriu, precum-poșetă, servietă, aparat foto, mini laptop, etc. Pentru majoritatea zborurilor intercontinentale ai voie să iei până la 2 bagaje de cală (în funcție de clasă), care nu depășesc 23 de kg fiecare, cu dimensiunea maximă de 158 cm. Pentru a citi mai multe informații despre bagaje și alte tarife, în funcție de regulamentul KLM pentru biletele de dinainte și după 14 mai 2013, vizitează te rog pagina KLM.

Locuri în avion

KLM asigură pasagerilor posibilitatea de a alege și schimba locurile în avion fie în momentul rezervării prin site-ul KLM sau prin serviciul My Trip, fie atunci când fac check in online la KLM.com sau la un automat la aeroport. Aceste modalități variază ca disponibilitate de timp. Vizitează pagina KLM pentru mai multe informații.

Taxe rezervare

KLM are dreptul de a adăuga taxe suplimentare la costul biletului - o taxă de 10 euro pentru rezervările de pe site, 25 euro pentru rezervări telefon și 45 euro prin agențiile de bilete KLM. Se percepe și o taxă de 15 euro pentru plățile cu cartea de credit: 7.50 euro pentru zborurile Europa și 15 euro pentru zborurile intercontinentale.

KLM

4,5/5
Pe baza a 16868 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.