Hartă

Bilete de avion Korean Air

Korean Air este transportatorul aerian național al Coreei de Sud. De-a lungul anilor, Korean Air a devenit o companie de top în domeniul aviatic mondial datorită mentalității creative și a inovațiilor aduse în materie de business. Korean Air este în continuă expansiune și îmbunătățire, astfel satisfăcând toate nevoile clienților săi. Compania pune la dispoziția pasagerilor săi trei clase de zbor, iar biletele de avion oferite acoperă întreaga lume, prin zboruri spre Europa, America, Africa, Asia și Oceania.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 noiembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Korean Air

Check-in

Korean Air pune la dispoziția pasagerilor săi posibilitatea de a realiza check-in-ul online sau cu ajutorul telefonului mobil. Pentru efectuarea check-in-ului online sau de pe telefonul mobil, pasagerii au nevoie de informațiile din pașaport. Pentru cei care călătoresc în Statele Unite ale Americii, este nevoie de o dovadă a locului de reședință, chiar și temporar. După efectuarea check-in-ului de pe telefonul mobil, pasagerii au posibilitatea de a obține un bilet de îmbarcare de la unul din ghișeele special amenajate în aeroport, cu până la o oră înainte de îmbarcare.

Bagaje

Dimensiunile maxime admise pentru bagajul de mână sunt de 55x20x40 cm, iar greutatea maximă este de 12 kg la clasa Economy și 18 kg la clasa First/Prestige. Greutatea maximă admisă pentru bagajul de cală este de 32 kg, iar suma dimensiunilor nu trebuie să depășească 158 cm, indiferent de clasa la care zburați. Pentru bagajele care depășesc dimensiunile și greutățile propuse, se aplică o taxă. Cu toate acestea, dimensiunea maximă a bagajului nu trebuie să depășească 277 cm, iar greutatea 32 kg. Bagajele care nu se încadrează în aceste limite, nu vor putea fi transportate.

Locuri

Fiecare pasager are posibilitatea de a-și alege locul în aeronavă după achiziționarea biletului de avion. Această procedură se poate realiza pe pagina de internet a companiei, la agenția de turism de unde s-a achiziționat biletul sau chiar la aeroport. După alegerea locului, există posibilitatea anulării sau schimbării locului ales.

Taxe

Bagajele care depășesc greutatea și dimensiunile recomandate, pot fi transportate contra cost. Dacă dimensiunile sunt cele care depășesc limitele admise, se plătește o taxă începând cu 75 dolari, iar dacă greutatea este depășită, taxa începe de la 50 dolari. Aceste taxe diferă în funcție de destinație și clasa la care zburați.

Korean Air

4,5/5
Pe baza a 8812 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Korean Air

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.