Hartă

Bilete de avion Lufthansa

Dotată cu aproape 300 de aeronave, Lufthansa este considerată una dintre cele mai influente linii aeriene europene. Având sedii centrale în Koln și Frankfurt, această companie aeriană deservește 211 destinații în 78 țări.

Compania de origine germană este membră fondatoare Star Alliance, cea mai mare alianță aeriană din lume. În ceea ce privește meniul la bord, Lufthansa oferă o selecție de calitate bună de mâncăruri. Pentru clasa Economy găsești o gamă variată de băuturi calde și reci, pe lângă un snack mic sau o mâncare caldă, precum și meniuri speciale sau pentru copii. Lufthansa încearcă să satisfacă cerințele fiecărui pasager, așa că și pentru pasagerii de la clasa I și clasa Business, Lufthansa oferă servicii de calitate, specialități culinare de la bucătarii de top din Germania.

Te rugăm să reții că informațiile de pe această pagină au fost preluate la data de iulie 2013 și ele pot fi supuse schimbărilor de termeni și condiții ale companiei aeriene după această dată. Pentru o informare completă, te rugăm să vizitezi pagina oficială Lufthansa.

De ce să zbori cu Lufthansa?

Check-in

Pentru majoritatea aeroporturilor există serviciul de check-in online. Acesta devine disponibil cu 23 ore înaintea de ora zborului. Astfel, poți să îți alegi locul și îți poți printa biletul de îmbarcare simplu și ușor. Economisești timp dacă ai doar bagajul de mână, poți trece direct prin controalele de securitate și apoi te duci la poarta de îmbarcare cu acest bilet. Bagajul de cală îl poți lăsa la unul dintre ghișeele Lufthansa ”baggage drop-off” în drum spre avion. Dacă nu ai posibilitatea să te înregistrezi online, atunci poți să te înregistrezi la aeroport. În general, check-inul la aeroport este disponibil cu 1 oră jumătate-2 ore înaintea decolării. Dar acest lucru poate varia în funcție de aeroport, destinație și clasă. Pentru mai multe informații despre alte metode de check-in, te rugăm să vizitezi pagina oficială Lufthansa.

Bagaje

Lufthansa permite transportul anumitor bagaje de mână și bagaje de cală în mod gratuit, dar limitele de kilograme și număr pot varia în funcție de ruta ta, clasa cu care călătorești, statusul Miles and More. Pe lângă bagajul de mână, care are o greutate maxima de 8 kg și dimensiunile de 55x40x23 cm, Lufthansa oferă pasagerilor săi de la clasa economy posibilitatea de a avea un bagaj de cală, cântărind până la max. 23 de kg pentru zborurile short-haul și două bagaje cu aceeași greutate pentru zborurile long-haul. Pentru cei care călătoresc la clasa Business este permis transportul a două bagaje de cală cu o greutate nu mai mare de 32 kg. La bord, ei au voie bineînțeles cu bagajul de mână. Dacă bagajul tău depășește limita acceptată, e posibil să trebuiască să plătești o taxă suplimentară.

Locuri în avion

Confortul tău este important pentru Lufthansa și distanța dintre scaune precum și lățimea scaunelor joacă un rol decisiv în călătoria cu Lufthansa. Așadar în clasa Economy, Lufthansa are o distanță medie de aproximativ 78.74 cm cu o lățime medie de 44 cm. Locurile din Clasa Business au o lățime de aproximativ 50 cm și distanța față de scaunul din față poate varia între 84 cm și 163 cm. Aceste măsurători variază în funcție de modelul aeronavei și durata călătoriei.

Taxe de rezervare

Nu există taxe de rezervare atunci când cumperi prin Lufthansa. Poți plăti pentru biletul tău de avion cu cardul (Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, JCB Card, sau AirPlus Company Accountant/ UATP), PayPal, prin debit direct electronic-pentru cei care au cont bancar german, cu cardul de debit, prin SOFORT Banking sau prin metoda de plată directă iDeal. Lufthansa precizează că există variații de preț pentru anumite metode de plată.

Lufthansa

4,5/5
Pe baza a 169 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Lufthansa?

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.