Hartă

Bilete de avion Malaysia Airlines

Malaysia Airlines este compania aeriană port-drapel din Malaezia a cărui centru operațional se află pe aeroportul din Kuala Lumpur, iar un al doilea sediu este la Aeroportul Internațional Kota Kinabaru. Compania a fost înființată în anul 1946 la data de 1 mai sub denumirea de Malayan Airways. Împreună cu diverși parteneri aerieni, Malaysia Airlines asigură zboruri în peste 100 de destinații din întreaga lume.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 10 ianuarie 2015 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Malaysia Airlines

Check-in

Malaysia Airlines pune la dispoziția pasagerilor diverse modalități de check-in: web check-in, prin intermediul telefonului apelând Call center-ul companiei – opțiune disponibilă doar pentru cei care dețin unul dintre cardurile de membru, la biroul de check-in din aeroport, folosind telefonul mobil sau la kioșcurile de check-in din aeroport. Check-in-ul online este disponibil cu 48 de ore înainte de zbor și până la 90 de minute înaintea decolării. Check-in-ul pe telefonul mobil este disponibil începând cu 48 de ore înainte de zbor, iar pentru a putea începe procesul trebuie să furnizați anumite informații referitoare la zbor, precum numărul rezervării și numele de familie al pasagerului. Acest serviciu este disponibil pentru toate zborurile interne și doar pentru unele zboruri internaționale. Oricând aveți de nevoie de ajutor pentru procesul de check-in, puteți să vă adresați unui birou de check-in din aeroport.

Bagaje

Folosindu-vă de calculatorul online pus la dispoziție pe pagina companiei aeriene puteți afla care este limita bagajelor în funcție de destinația dumneavoastră. La clasa First aveți dreptul la două bagaje de cală care să nu depășească 50 kg și dimensiunea de 158 cm, la clasa Business două bagaje de 40 kg și dimensiunea 158 cm, iar la clasa Economic două bagaje de 30 kg și dimensiunea de 158 cm. Bagajul de mână pe care aveți dreptul să-l luați cu dumneavoastră în cabină nu poate depăși greutatea de 7 kg și dimensiunile de 35cm x 55cm x 25cm. La clasa First/Business aveți dreptul la două bagaje de mână, iar la clasa Economic un singur bagaj. Pe langă bagajul de mână mai aveți dreptul să luați cu dumneavoastră la bordul avionului în mod gratuit o geantă, un laptop, aparat foto, reviste sau o servietă.

Locuri

Malaysia Airlines pune la dispoziție pentru toate zborurile operate selectarea locurilor în avion. Această opțiune se poate bifa în timpul procesului de rezervare online, contra unei anumite taxe. Există și opțiunea de a vă selecta locul în avion cu 48 de ore înainte de zbor, aceasta fiind gratuită. Puteți să vă alegeți un loc cu mai mult spațiu pentru picioare, un loc mai aproape de culoar sau la geam, și chiar să selectați locuri pentru întreaga familie, dacă călătoriți în grup.

Taxe

Pentru bagajele care depășesc dimensiunile și limitele de greutate impuse de companie se plătesc taxe adiționale. O altă taxă se plătește dacă doriți să vă selectați un anumit loc în avion. Restul taxelor sunt incluse în prețul biletului de avion. Puteți să verificați toate taxele plătite, acestea fiind vizibile pe biletul achiziționat. Masa la bordul avionului este gratuită, prețul plătit pentru bilet acoperind acest serviciu.

Malaysia Airlines

4,5/5
Pe baza a 7072 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Malaysia Airlines

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.