Hartă

Bilete de avion Norwegian

Norwegian este cea de-a doua companie aeriană din Scandinavia şi a treia cea mai mare companie low-cost din Europa. Cu peste 416 rute în 126 destinaţii, compania este cu siguranţă una dintre cele mai căutate companii de low-cost. Din 1993 când a operat primul zbor, compania s-a dezvoltat în permanenţă, flota sa cuprinzând 96 de aeronave. Compania continuă să achiziţioneze avioane noi şi moderne. Ca urmare a acestui fapt, preţul biletelor de avion scade datorită consumului redus de combustibil al noilor aeronave.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 iulie 2014 şi se pot modifica.

De ce să alegeţi Norwegian

Check-in

Check-in-ul online este disponibil pentru majoritatea rutelor înainte cu 24 de ore şi până înainte cu o oră de zbor. Acest serviciu este disponibil daca accesaţi „Rezervările mele” de pe site-ul companiei sau dacă vă descărcaţi aplicaţia disponibilă pentru telefon şi tabletă. După ce aţi terminat de completat datele, puteţi să optaţi pentru a primi biletul de îmbarcare pe telefon sub forma unui mesaj, fără a mai fi nevoie să îl printaţi. În aeroport puteţi să faceţi check-in-ul la kiosk-urile speciale introducând numărul rezervării şi datele dumneavoastră. Veţi primi tichetul de îmbarcare şi etichetele pentru bagaje. Tot în aeroport puteţi să faceţi check-in-ul la unul dintre birourile de check-in disponibile, unde va trebui să prezentaţi paşaportul şi numărul rezervării reprezentatului companiei aeriene.

Bagaje

În avion puteţi să aveţi cu dumneavoastră un bagaj de maxim 10 kg şi dimensiunile 55x40x23 cm, iar pe lângă acesta mai aveţi dreptul la o geantă personală mai mică sau o geantă de laptop care să încapă sub scaunul din faţa dumneavoastră. La zborurile spre şi din Dubai, bagajul de mână nu poate depăşi 8 kg. Se recomandă consultarea listei de obiecte care sunt permise în bagajul de mână. În cazul nerespectării acesteia, obiectele nepermise vor fi confiscate. Limitele bagajului de cală sunt stabilite în funcţie de biletul achiziţionat. Dacă vă rezervaţi bagajul online, câştigaţi timp şi bani. Bagajele se pot adăuga până înainte cu 25 de ore de zbor, dar pot fi cumpărate şi la aeroport în ziua plecării. Limita de greutate a bagajului de cală este de 20 kg. Dacă depăşiţi această greutate, dar nu aveţi mai mult de 32 kg în bagaj, se plăteşte o taxă pentru fiecare kg în plus. Bagajul de cală nu poate depăşi 32 kg, iar o persoană poată să aibă cel mult două bagaje de cală, în total 64 kg.

Locuri

Atunci când călătoriţi cu Norwegian aveţi posibilitatea de a vă alege locul preferat în avion. Dacă nu doriţi să beneficiaţi de această opţiune online, veţi primi un loc în avion, la aeroport, în ziua plecării. Nu toate destinaţiile au valabile această opţiune, însă acest lucru îl veţi putea verifica în momentul rezervării. Dacă doriţi să aveţi mai mult spaţiu la picioare, în avion sunt câteva locuri speciale care îndeplinesc acest criteriu şi care pot fi rezervate contra cost. Dacă zborul este anulat sau intervin modificări asupra orei de plecare, veţi fi consultat cu privire la locuri şi vi se vor aloca altele. Preţul pentru acest serviciu diferă în funcţie de tipul de zbor şi de locul pe care îl doriţi.

Taxe

Taxele pentru bagaje nu se returnează. Acestea pot să difere în funcţie de destinaţia dumneavoastră şi pot fi de la 6 euro până la 32 euro pe bagaj. În preţul biletului nu este inclusă mâncarea pe durata zborului. Aceasta se poate cumpăra la bordul aeronavei. Dacă doriţi să vă alegeţi un loc în timpul procesului de rezervare, taxa pe care trebuie să o plătiţi poate fi între 6 şi 25 euro.

Norwegian

3,5/5
Pe baza a 712 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi Norwegian

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.