Hartă

Bilete de avion Qatar Airways

 Qatar Airways este una dintre cele mai de succes companii aeriene din lume. Este compania aeriană națională a statului Qatar, cu baza în Doha. Qatar Airways deține o rețea impresionantă de zboruri pe întreg mapamondul. De asemenea, se află în topul celor mai moderne linii aeriene din lume. Compania are un standard ridicat în ceea ce privește serviciile sale. A câștigat numeroase distincții de-a lungul anilor, printre care și premiul "Five Star". Aeronavele sunt dotate cu sisteme audio/video și internet wireless.
 
*Toate informațiile sunt valabile la data de 20 mai 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Qatar Airways

Check-in

Compania pune la dispoziție posibilitatea realizării check-in-ului online. Procedura se realizează cu cel mult 36 de ore și cel puțin 2 ore înainte de îmbarcare. Check-in-ul se poate realiza și la aeroport, biroul se deschide înainte cu 3 ore de îmbarcare și se închide înainte cu o oră de plecare. Qatar Airways pune la dispoziția pasagerilor diferite modalități de plată, de la plata cu cardul până la transfer bancar sau Paypal.

Bagaje

Bagajul de mână trebuie să îndeplinească dimensiunile standard cerute: 50 x 37 x 25 cm, iar greutatea maximă admisă este de 7 kg pentru clasa Economy, și 15 kg pentru clasele Business. În cazul biletelor First Class, regulile sunt aceleași ca la Business. Bagajul de cală este gratuit dacă are greutatea până în 30 kg și dimensiune maximă de 158 cm la clasa Economy. La clasa Business, greutatea maximă permisă este de 40 kg, iar la First Class, 50 kg.

Locuri

Aeronavele companiei sunt dotate cu locuri speciale, în funcție de preferințele sau necesitățile clienților săi. Check-in-ul online permite alegerea unui anumit loc în aeronavă.

Taxe

Pentru bagajele ce depășesc limita admisă, se percepe o taxă suplimentară care variază în funcție de tipul de bilet achiziționat și rută.

Qatar Airways

4,5/5
Pe baza a 7861 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să zbori cu Qatar Airways

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.