Hartă

Bilete de avion Royal Air Maroc

Royal Air Maroc este compania aeriană națională a Marocului, cu sediul principal la Casablanca și totodată cea mai mare companie aeriană din țară. Royal Air Maroc operează zboruri către numeroase destinații din Europa, Africa, Asia și America de Nord și Sud. Compania pune la dispoziția clienților săi două clase de zbor: Business și Economy. De asemenea, compania oferă un serviciu special la bordul aeronavelor sale, pentru copiii de până la 12 ani. Sunt disponibile numeroase jocuri și jucării pentru a ajuta copiii să se relaxeze pe durata zborului.

*Informațiile sunt corecte la data de 25 noiembrie 2014 și se pot modifica.

De ce să zbori cu Royal Air Maroc

Check-in

Check-in-ul se poate realiza la aeroport, la unul din ghișeele special amenajate sau online. Web check-in-ul permite pasagerilor atât economisirea timpului petrecut la cozile din aeroport, cât și alegerea unui loc anumit în aeronavă sau anularea check-in-ului în cazul unor modificări de plan. Web check-in-ul este disponibil pentru plecări de pe următoarele aeroporturi: Amsterdam, Beirut, Bordeaux, Marsilia, Nantes, Nice, Strasbourg, Toulouse, Milan, Istanbul și Londra Heathrow.

Bagaje

Fiecare pasager are dreptul la un bagaj de mână cu o greutate maximă de 10 kg și suma dimensiunilor de maxim 115 cm. Pentru bagajul de cală, greutatea maximă admisă este de 23 kg. Pasagerii care au ca destinație Brazilia, Statele Unite ale Americii, Canada, Africa, Libia, Egipt, Emiratele Arabe Unite și Liban pot opta pentru două bagaje de cală la clasa Economy și trei bagaje de cală la clasa Premium.

Locuri

La efectuarea web check-in-ului, pasagerii pot opta pentru alegerea unui anumit loc în aeronavă. Pentru o mai bună înțelegere a locului ales, pasagerilor li se recomandă vizitarea paginii de internet a companiei, de unde pot downloada hărțile aeronavelor, împreună cu alocarea locurilor. După alegerea locului în avion, pasagerul poate să-și schimbe opțiunea și să aleagă un alt loc.

Taxe

Pentru excedentul de bagaj se aplică taxe diferite în funcție de destinație. Taxa minimă pentru depășirea greutății bagajului de cală este de 50 Euro. Pe lângă această taxă, pasagerii se pot aștepta la anumite taxe administrative, care se aplică în momentul rezervării biletului. Aceste taxe diferă în funcție de modalitatea de rezervare(agenție, telefon, online) și variază între 5 și 70 Euro.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.