Hartă

Bilete de avion SATA

SATA este o companie aeriană, în prezent formată din şase companii: SATA Air Açores, SATA Internacional, SATA Express, Azores Express, SATA Gestão de Aeródromos şi SATA SGPS. Sediul companiei se află în oraşul Ponta Delgada din insulele Azores. Această companie are un rol important în viaţa oamenilor care trăiesc pe insule şi ajută la dezvoltarea economică şi socială a regiunii.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 septembrie 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi SATA

Check-in

Compania pune la dispoziţia pasagerilor diverse modalităţi de check-in: la aeroport, la kioşcurile speciale, prin intermediul telefonului mobil şi online. Pentru pasagerii care au bagaje de cală/înregistrate check-in-ul este disponibil după cum urmează: -pentru zborurile domestice şi europene – o oră şi 30 minute înaintea zborului - pentru zborurile domestice Terminal 1 Lisabona – două ore înaintea zborului Pasagerii care nu au bagaje de cală pot să se prezinte la aeroport cu 40 minute înaintea zborului/ zborurile între insule, o oră şi 5 minute/ zborurile domestice Termina 1 Lisabona, 50 minute pentru zborurile domestice şi europene şi o oră şi 10 minute pentru zborurile intercontinentale. Check-in-ul la kioşcuri este disponibil doar în anumite aeroporturi. Check-in-ul pe telefonul mobil este disponibil cu 72 de ore înainte de zbor, iar check-in-ul online cu 48 de ore.

Bagaje

Bagajul de mână are anumite limite impuse de companie. Pentru clasa economic bagajul de mână trebuie să se încadreze în 55x40x20cm şi greutatea de 8 kg, atât pentru zborurile domestice, către Europa, cât şi pentru cele către America de Nord. La clasa executive limitele sunt de 56x45x25cm şi 20 kg şi se permit două bagaje de mână.Pe lângă acestea se mai permite şi o poşetă, umbrelă, laptop sau aparat foto. La bagajele de cală politica firmei este următoarea: - Zborurile domestice, Europa, Africa şi Brazilia –conceptul de greutate– 20 kg la clasa economic şi 30 kg la clasa executive - Zborurile către SUA şi Canada- conceptul de bucată- 2 bagaje de 32 kg la clasa executive şi un bagaj de 23 kg la clasa economic.

Locuri

Dacă doriţi să vă alegeţi locul în avion puteţi opta pentru mai multe variante. Dacă doriţi un loc normal nu trebuie să plătiţi nicio taxă. Dacă doriţi un loc cu un confort mai mare se plăteşte o taxă de 15 euro pentru zborurile domestice şi 25 euro pentru cele europene. Pentru zborurile cu destinaţie America de Nord taxa care se plăteşte pentru un loc normal este de 16 euro, iar pentru un loc mai confortabil 52 euro. Confirmarea plăţii locului ales va fi cerută în timpul check-in-ului.

Taxe

Pentru bagajele care depăşesc limitele impuse de companie se plăteşte o taxă de 7 euro/ kg la zborurile domestice şi 15 euro/kg la zborurile către Europa şi Africa. Se plătesc taxe adiţionale pentru opţiunea de selectare a locului în avion, taxe care diferă în funcţie de destinaţie şi tipul locului. Cei care doresc returnarea sumei plătite pentru biletul de avion trebuie să prezinte biletul de avion în original. Toate taxele sunt returnabile, excepţie făcând taxa de bilet şi taxa pe combustibil.

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.