Hartă

Bilete de avion Southwest Airlines

Southwest Airlines este o companie aeriană low-cost din Statele Unite, fiind printre primele în top la număr de pasageri transportaţi. În anul 2008 compania opera 3500 de zboruri zilnic. Sediul companiei se află în Dallas, Texas. Datorită preţurilor scăzute pe care le aplică pentru zboruri, compania a cunoscut o reală creştere şi se află în continuare printre cele mai apreciate şi căutate companii aeriene.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 30 septembrie 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi Southwest Airlines

Check-in

Puteţi să faceţi check-in-ul înainte cu 24 de ore de zbor şi să vă printaţi tichetul de îmbarcare de acasă. Aveţi de asemenea posibilitatea obţinerii tichetului de îmbarcare prin intermediul Skycap podium, la biroul de check-in din aeroport sau la kioşcurile speciale. Pentru a duce la final procesul de check-in aveţi nevoie de numărul confirmării şi numele şi prenumele pasagerului. La kioşcurile de check-in puteţi să vă printaţi tichetul de îmbarcare, să vă schimbaţi zborul, să vă faceţi un upgrade la biletul dumneavoastră sau să adăugaţi nume dacă aveţi listă de pasageri în aşteptare.

Bagaje

Greutatea maximă permisă pentru bagajul de cală este de 23 kg, iar dimensiunea 157.5 cm pentru fiecare bagaj. Compania Southwest permite un număr de două bagaje de cală pe un bilet cumpărat. Bagajul de mână este bagajul pe care aveţi dreptul să îl luaţi în avion cu dumneavoastră. Southwest Airlines permite urcarea la bordul avionului cu un bagaj de mână care să nu depăşească 25.4 x 40.6 x 61 cm, iar pe lângă acest tip de bagaj mai aveţi dreptul la o geantă de umăr, laptop, poşetă sau alt obiect considerat personal.

Locuri

Serviciul de selectare a locurilor în avion nu este disponibil, însă aveţi posibilitatea alegerii locului în momentul în care ajungeţi în avion. Dacă aveţi preferinţe legate de locul de la geam sau cel de lângă culoar puteţi liniştiţi să vă aşezaţi acolo. Regula este următoarea: primul venit, primul servit. Dacă doriţi să vă faceţi un upgrade la bilet, puteţi să achiziţionaţi o opţiune care vă garantează prioritate la îmbarcare şi astfel să ajungeţi printre primii în avion.

Taxe

"Pentru bagajele care depăşesc limitele impuse se va plăti o taxă de 75 dolari/bagaj. Se aplică taxe pentru toate extra opţiunile pe care dumneavoastră le solicitaţi. Biletul include taxa de procesare, de administrare, de aeroport şi combustibil. Se poate servi masa la bordul avionului, serviciu pentru care trebuie să plătiţi în funcţie de alegerea dumneavoastră. "

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.