Hartă

Bilete de avion TAP Air Portugal

Compania aeriană TAP, compania aeriană naţională a Portugaliei, şi-a început activitatea în anul 1945. Are curse în 75 de destinaţii din 34 de ţări, fiind compania fruntaşă la zborurile dintre Europa şi Brazilia. Compania a primit numeroase premii, printre care World Best Airline cu destinaţia America de Sud, între anii 2009-2012. Scopul companiei este de a fi cea mai bună alegere pentru clienţi şi de a asigura condiţii de călătorie excelente la bordul aeronavelor sale.

*Toate informaţiile sunt valabile la data de 27 iunie 2014 şi se pot modifica

De ce să alegeţi TAP

Check-in

Check-in-ul în aeroport se poate face la biroul de check-in unde este afişat zborul cu compania TAP. Această modalitate de check-in este disponibilă până înainte cu o jumătate de oră de zborul programat. Tot în aeroport se găsesc şi kiosk-uri speciale unde se poate face check-in-ul, în cazul în care nu doriţi să staţi la rând la biroul de check-in. Check-in-ul online oferă posibilitatea de completare a datelor referitoare la zbor şi la pasager online, prin intermediul site-ului companiei, fiind un proces simplu şi rapid. Check-in-ul pe telefonul mobil se poate face cu ajutorul unei aplicaţii compatibile cu telefoane precum iPhone sau cele cu sistem Android. Tichetul de îmbarcare poate fi salvat pe dispozitiv şi nu mai trebuie printat. Majoritatea aeroporturilor acceptă această modalitate. Toate aceste modalităţi de check-in vin în ajutorul clientului, pentru a economisi timp şi pentru a face mai plăcută călătoria cu compania TAP.

Bagaje

La clasa Economic pasagerul are dreptul la un bagaj de mână până în 8 kilograme şi care să nu depăşească dimensiunile de 55 x 40 x20 cm. La clasa Executive sunt permise două bagaje de mână care să nu depăşească greutatea de 16 kilograme împreună. Bagajele înregistrate sau bagajele de cală nu trebuie să depăşească 32 kilograme fiecare. Există două tipuri de concepte de bagaje înregistrate în funcţie de originea şi destinaţia zborului: -conceptul de bucată- la clasa Executive sunt permise două bagaje care să nu depăşescă 32 kilograme fiecare, iar la clasa Economic este acceptat un singur bagaj de 23 kilograme la zboruri în Europa şi SUA/Canada sau 2 bagaje de 23 kilograme la zboruri între Europa şi Brazilia -conceptul de greutate-la clasa Executive-30 kilograme, iar la clasa Economic 20 kilograme.

Locuri

În timpul procesului de check-in online puteţi să vă alegeţi locurile la bordul aeronavei sau să le schimbaţi dacă v-aţi răzgândit în privinţa lor. De asemenea, pasagerii care au nevoie de un loc în plus pentru confortul lor, pot să solicite acest lucru în timpul procesului de rezervare. Aceste locuri nu pot fi lângă ieşirile de urgenţă. Disponibilitatea acestor locuri se poate schimba şi diferă în funcţie de zbor şi destinaţie.

Taxe

Unele oferte pot implica anumite penalizări în momentul în care decideţi să anulaţi rezervarea. Dacă vă hotărâţi în ultima clipă să cumpăraţi un bilet, nu puteţi face acest lucru online, din motive de securitate. În acest caz trebuie să luaţi legătura cu biroul TAP, iar anumite taxe pot fi aplicate. O taxa adiţională de 4 euro este aplicată la cumpărarea biletului cu card de credit. În momentul achiziţionării biletului, puteţi vedea ce taxe sunt aplicate. Acestea pot fi taxe de aeroport, de securitate sau de combustibil.

TAP Air Portugal

4,5/5
Pe baza a 9553 recenzii

Clasificăm operatorii pe baza feedbackului de la utilizatori privind: fiabilitatea prețurilor, taxele, serviciul de asistență pentru clienți și ușurința de utilizare a site-ului operatorului.

Aflați mai multe

De ce să alegeţi TAP

Prețurile afișate pe această pagină sunt cele mai mici prețuri orientative. Găsite în ultimele 45 zile.